Modesta Real Estate má za sebou ďalší úspešný rok

Modesta Real Estate má za sebou ďalší úspešný rok na trhu priemyselných a logistických nehnuteľností.

(Zdroj: Modesta Real Estate)

Rok 2018 bol pre spoločnosť Modesta Real Estate ďalším silným rokom. Celkovo bolo dokončených 761 000 m² priemyselných a logistických priestorov, ako aj stavebných pozemkov s objemom transakcií 180 miliónov EUR.

Obchodné transakcie boli uzavreté v Rakúsku, na Slovensku, v Španielsku a v Českej republike a celkovo predstavujú 140 200 m² logistických priestorov, 46 800 m² priemyselných a výrobných priestorov a 574 000 m² pozemkov.

"Rok 2018 bol pre nás v priemyselnom a logistickom sektore dynamický rok," vysvetľuje Sebastian Scheufele, partner spoločnosti Modesta Real Estate. "Dokázali sme uzavrieť transakcie v štyroch rôznych krajinách. Nový rok pokračuje bez prerušenia, máme už tri medzinárodné projekty v hodnote takmer 65 miliónov EUR."

O spoločnosti Modesta Real Estate

Modesta Real Estate bola založená vo Viedni v roku 2002. Okrem centrály vo Viedni bola v roku 2005 v Bratislave spustená dcérska spoločnosť. Od svojho založenia sa Modesta Real Estate môže spätne pozerať na úspešnú históriu spoločnosti. Značný podiel na tomto úspechu prinášajú prestížni klienti ako AMISOLA, BECHTLE, BFI, BOSCH, HONEYWELL, LOUIS VUITTON, MONDI AG, MOUNTPARK, PHILIPS, PROLOGIS, SIEMENS, SIGNA, USAA a WOLSELEY. V posledných rokoch sa úspešne dokončili milióny m2 kancelárskych, priemyselných a logistických priestorov, ako aj developerských pozemkov. Okrem domácich trhov v Rakúsku a na Slovensku pomáha Modesta Real Estate aj v mnohých transakciách na trhoch strednej a východnej Európy a podporuje svojich medzinárodných partnerov v oblasti poradenstva v oblasti nehnuteľností.

Modesta Real Estate

email: woransky-neydl@modesta.at
webstránka: www.modesta.at

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.

eKasa prichádza na Slovensko

Od 1. apríla vstúpi do platnosti nová povinnosť pre podnikateľov vo forme eKasy s online pripojením do systému finančnej správy.

Zážitky z Pobaltia: Objavte Tallinn a Rigu

Nechajte sa prekvapiť dušou a atmosférou hlavných miest Estónska a Lotyšska.