Konferencia - EU support for research

sa uskutočnila 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave.

Slovenská technická univerzita v Bratislave, ako člen konzorcia európskeho projektu H2020 ImageInLife, zorganizovala pre záujemcov z radov študentov a výskumníkov konferenciu “EU support for research”, ktorá sa uskutočnila včera 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave. Vystúpili na nej až 14 riešitelia - doktorandi z rôznych krajín viacerých kontinentov, s cieľom oboznámiť účastníkov s možnosťami podpory výskumu v rámci H2020 Marie Skłodowska-Curie sietí pre rast mladých výskumných pracovníkov v európskom výskumnom priestore.

Projekt ImageInLife zahŕňa 17 partnerských vedecko-výskumných inštitúcií a súkromných spoločností zo 7 členských krajín EU s podstatnou slovenskou účasťou, viď http://imageinlife.eu/ https://www.facebook.com/spravy.rtvs/videos/1801043283489819/

viac fotografii tu

prof. RNDr. Karol Mikula, DrSc. ,
Katedra matematiky a deskriptívnej geometrie, Stavebná fakulta STU v Bratislave,
Foto, medializácia: Mgr. Valéria Kocianová

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.