Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Konferencia - EU support for research

sa uskutočnila 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave.

Slovenská technická univerzita v Bratislave, ako člen konzorcia európskeho projektu H2020 ImageInLife, zorganizovala pre záujemcov z radov študentov a výskumníkov konferenciu “EU support for research”, ktorá sa uskutočnila včera 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave. Vystúpili na nej až 14 riešitelia - doktorandi z rôznych krajín viacerých kontinentov, s cieľom oboznámiť účastníkov s možnosťami podpory výskumu v rámci H2020 Marie Skłodowska-Curie sietí pre rast mladých výskumných pracovníkov v európskom výskumnom priestore.

Projekt ImageInLife zahŕňa 17 partnerských vedecko-výskumných inštitúcií a súkromných spoločností zo 7 členských krajín EU s podstatnou slovenskou účasťou, viď http://imageinlife.eu/ https://www.facebook.com/spravy.rtvs/videos/1801043283489819/

viac fotografii tu

prof. RNDr. Karol Mikula, DrSc. ,
Katedra matematiky a deskriptívnej geometrie, Stavebná fakulta STU v Bratislave,
Foto, medializácia: Mgr. Valéria Kocianová

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.