Pondelok, 27. január, 2020 | Meniny má Bohuš

Konferencia - EU support for research

sa uskutočnila 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave.

Slovenská technická univerzita v Bratislave, ako člen konzorcia európskeho projektu H2020 ImageInLife, zorganizovala pre záujemcov z radov študentov a výskumníkov konferenciu “EU support for research”, ktorá sa uskutočnila včera 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave. Vystúpili na nej až 14 riešitelia - doktorandi z rôznych krajín viacerých kontinentov, s cieľom oboznámiť účastníkov s možnosťami podpory výskumu v rámci H2020 Marie Skłodowska-Curie sietí pre rast mladých výskumných pracovníkov v európskom výskumnom priestore.

Projekt ImageInLife zahŕňa 17 partnerských vedecko-výskumných inštitúcií a súkromných spoločností zo 7 členských krajín EU s podstatnou slovenskou účasťou, viď http://imageinlife.eu/ https://www.facebook.com/spravy.rtvs/videos/1801043283489819/

viac fotografii tu

prof. RNDr. Karol Mikula, DrSc. ,
Katedra matematiky a deskriptívnej geometrie, Stavebná fakulta STU v Bratislave,
Foto, medializácia: Mgr. Valéria Kocianová

Zima v koži atopika: aká je vhodná starostlivosť o pokožku?

Čo si predstavíte, keď počujete slovo zima? Pletené šály, radovánky na zasneženom svahu, ale aj suchá a popraskaná pokožka.

Dell offers multifaceted careers

Why internship is a good career start?

It’s not about what a company does, but how it behaves

The employees of Henkel Slovensko learned how to adopt a meaningful approach to the planet.