Resco rozdelí medzi zamestnancov milión eur!

Dvadsiaty rok pôsobenia na trhu oslávia vo veľkom – rozdelením milióna eur medzi svojich zamestnancov!

Rok 2018 bol pre Resco plný nových výziev ale aj úspechov. Microsoft s nimi podpísal jedinečnú globálnu licenčnú zmluvu a prestížna analytická spoločnosť Gartner zas zaradila Resco do celosvetovo oceňovaného reportu Magic Quadrant. Počet korporátnych klientov navýšili na 2 200 a ich riešenie využíva dokonca aj Úrad vysokého komisára OSN pre utečencov (UNHCR). Na Slovensku rozbehli bezplatný projekt pre samosprávy Lepšia obec, v ktorom už majú za sebou prvé úspešné implementácie. A pre študentov rozbehli súťaž zameranú na využitie inteligentných zariadení pripojených na internet (IoT) v prostredí samospráv. Najúspešnejšie študentské projekty odmenia finančnými cenami v celkovej sume 10 000 EUR.

„Resco bolo od svojho počiatku orientované hlavne na zahraničnú klientelu a na Slovensku sme boli málo aktívni,“ hovorí Radomír Vozár, riaditeľ spoločnosti: „Sme veľmi radi, že vďaka projektu Lepšia obec môžeme naše dlhoročné skúsenosti z oblasti firemných informačných systémov odovzdať krajine, v ktorej sme vyrástli.“

Vďaka tomu slovenská firma so svetovým menom vykázala medziročne nárast tržieb o 36%. Keďže si však jej majitelia uvedomujú, že tento úspech by nebol možný bez spolupráce všetkých zamestnancov, štvrtina zisku bude prerozdelená na ich prémie. Tento rok to znamená rovný milión eur!

„Bez kvalitných a usilovných ľudí, ktorí sú vo svojich oboroch najlepší v svetovom meradle, by Resco nebolo tým čím dnes je.“ dodáva Radomír Vozár. „Je pre nás úplne prirodzené aj takýmto spôsobom sa s nimi podeliť o spoločný úspech.“

​Cieľom je motivovať a odmeniť všetkých, ktorí sa aktívne a po celý rok zapájali do vývoja, predaja a promovania našich produktov. Samozrejme, veľkú úlohu v raste firmy majú aj jej partneri, ktorí produkty ponúkajú klientom. Starostlivosť o partnerov je taktiež jednou s hlavných odvetví firmy a bez nich by rast Resca nemohol napredovať takým tempom.

Rok 2019 tak čakajú Resco nové výzvy, medzi nimi aj to, aby svoj úspech minimálne zopakovali, ak aj rovno neprekonali. V súčasnosti oficiálne spustili nový produkt určený pre korporátnu klientelu Resco Inspections, naďalej pokračujú v nasadzovaní smart riešenia pre mestá Lepšia obec, pripravujú mnoho konferencií, workshopov, webinárov a vzdelávacích programov po celom svete a v neposlednom rade plánujú nové produkty, ktoré obohatia ich portfólio určené pre firemnú klientelu.

RESCO

Slovenská spoločnosť Resco vznikla v roku 1999. Zakladali ju Radomír Vozár s Eduardom Kirchnerom a Marcelom Šaffom. Resco je svetový líder v oblasti riešení pre mobilné biznis riešenia so špecializáciou na CRM, ktorí pôsobia vo vyše sto krajinách sveta.

Portfólio spoločnosti tvorí viac ako 2 200 korporátnych klientov a ich produkty používa vyše 150-tisíc licencovaných používateľov. V roku 2018 ich analytická spoločnosť Gartner zaradila do uznávaného reportu Magic Quadrant medzi hodnotných poskytovateľov mobilných platforiem.

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.

Slovensko čaká najdôležitejšie politické rozhodnutie roka

A na faktoch vtedy záleží.

V Tescu vlani zákazníci nakúpili až 700 miliónov sl. potravín

Tesco patrí k maloobchodným reťazcom s najväčším počtom predaných slovenských výrobkov.