Nedeľa, 22. september, 2019 | Meniny má Móric

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 TouchTest youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch(Zdroj: MIOkamery.SK)

Duální autokamera Mio MiVue 785 Touch/GPS a zadní kamerka MiVue A30 v zevrubném testu známého youtubera JeezyJ ! Jak obstojí tato moderní kamerka s nejnovějšími funkcemi před ostříleným youtuberem? Mrkněte na test!

Načítavám video...

Abyste se vyhnuli pojistnému podvodu na vás a na vašem autě, mějte s sebou spolehlivou autokameru jako svědka - Mio MiVue 785!

Exmor senzor od společnosti Sony zaručuje v případě novinky - kamery do auta Mio MiVue 786 - bezchybný obrazový záznam (vysoká světelnost 2.0), který je navíc v Full HD rozlišení a se 140 ° širokým zorným úhlem.

Načítavám video...

Zaznamená každý detail na silnici, včetně registrační značky, a to i ve tmě. Kamera začne nahrávat, jakmile nastartujete váš vůz. Dokonce ušetříte - některé pojišťovny totiž nabízejí slevu z pojistného, pokud vlastníte jimi schválenou palubní kameru.

Maximální klid při jízdě vám zajistí i systém varování při vybočení z jízdního pruhu (LDWS), systém varování před mikrospánkem řidiče (FA) a systém varování před čelním střetem (FCWS). V nouzi vás kamera MiVue 785 (https://www.mio.com/cs_cz/mivue-785-touch) nenechá na holičkách. Pokud tříosý G-Sensor zaregistruje náhlou změnu pohybu, uloží ihned soubor chráněný před přepsáním. Kamera MiVue 785 zároveň nabízí bezplatné měsíční aktualizace informací o rychlostních radarech po celou dobu životnosti vašeho zařízení.

Připojení zadní kamery? A30

Chcete-li přidat zadní kameru, vězte, že MiVue 785 je plně kompatibilní se zadní kamerou MiVue A30. Pokud přidáte externí napájecí zdroj (jako např. Smartbox II), palubní kamera bude nahrávat i v parkovacím režimu. V případě nehody můžete kameru rychle vzít a přepnout do režimu fotoaparátu, abyste mohli zdokumentovat škodu. Snímky obsahují souřadnice GPS, které poslouží jako další důkaz při jednání s pojišťovnou.

Aktuální databáze radarů zajistí pohodovou jízdu bez pokut

Přístroj je vybaven GPS lokátorem, který průběžně sleduje souřadnice automobilu. Díky tomu dokáže kamera odhadnout rychlost jízdy i její směr. MiVue 785 také umí porovnat data o poloze a směru jízdy vozidla s vestavěnou databází radarů. Během cest vás tak přístroj upozorní zvukovým signálem na výskyt radaru a vždy budete vědět, kde jet zvláště opatrně a sundat nohu z plynu. Databáze pro model 785 je navíc po dobu životnosti zařízení bezplatně aktualizována.

Co se líbí herečce a aktivní řidičce Mahuleně Bočanové na autokamerce MiVUe 785?

► WEB INFO | http://www.MIOkamery.SK
► FACEBOOK | https://www.facebook.com/MioCZSK/
► TWITTER | https://twitter.com/MioCZSK
► YOUTUBE | http://bit.ly/YT-MIO-sign-up
------------------------------------------------------------------------------
► E-SHOP | Hej.sk | http://bit.ly/2DuUkWp

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Laci Strike: Kotrmelec je pre veľa detí už neuveriteľné umenie

Zapojí sa aj Európskeho týždňa športu, 28. septembra bude v Parku Andreja Hlinku aktívnym účastníkom #BeActive Night.

Nový Focus ST - exkluzívne vo Ford POP Up Store

Už od tohto víkendu: 21.9.2019 – 22.9.2019 si budú môcť záujemcovia prezrieť a otestovať úplne nový Focus ST.

Aj verejnosť si vyberá svojho Učiteľ Slovenska

Komenského inštitút dáva šancu poslať hlas inšpiratívnemu pedagógovi.