Utorok, 18. jún, 2019 | Meniny má Vratislav

VIDEOrecenze autokamery MiVue C380 Dual - hodnotí youtuber DIY!

Duální značková autokamerka Mio MiVue C380 se zadní kamerkou v nezávislém testu youtubera DIY G.! Jak hodnotí natáčení a funkce?

Autokamera Mio MiVue C380Dual v testu DIY youtubera!Autokamera Mio MiVue C380Dual v testu DIY youtubera!(Zdroj: MIOkamery.SK)

Duální značková autokamerka Mio MiVue C380 se zadní kamerkou v nezávislém testu youtubera DIY Garage! Jak hodnotí její natáčení a funkce? Mrkněte na nezávislou videorecenzi a uvidíte sami!

Načítavám video...

Jak si poradí přední a zadní autokamerky Mio MiVue C380 Dual s rychlým přechodem ze světla do tmy a naopak? Mrkněte na speciální testovací videjko!

Načítavám video...

Přehledně funkce za sebou? Mrkněte zde na prezentační videjko, které vám vše odhalí!

Načítavám video...

A co na autokamerku Mio MiVue C380 Dual říká populární herečka a moderátorka Mahulena Bočanová?

Hlavní funkce autokamerky?

Autokamera + zadní kamera MiVue™ A30, Full HD, G-senzor, MiVue Manager, GPS záznam, displej 2", úhel záběru 130°, sdílení nahraných videí na YouTube a Facebooku

• Záznam ve Full HD rozlišení 1080p
  • Skleněná optika F1.8 pro skvělé snímky i v šeru a ve tmě.
  • Záznamový úhel 130°
  • Optický senzor od společnosti Sony
  • Jasný a přehledný displej 2“
  • GPS záznam
  • 3 osý G- senzor
  • Video formát .MP4 (H.264)
  • Automatické nahrávání a fotografický režim
  • Automatická detekce nehody
  • Upozornění na rychlostní radary
  • Malý otočný držák na sklo
  • České menu a návod k obsluze
  • Slot pro MicroSD karty až do kapacity 128MB pro záznam až 20 hodin

Váš osobní očitý svědek na cestách.
S novou stylovou a lehkou kamerou MiVue C380 Dual budete mít vždy důkaz, co se na silnici skutečně stalo. Pro vyšší pohodlí začne palubní kamera nahrávat, když nastartujete vůz. Kamera bude v rozlišení Full HD 1080 pixelů zaznamenávat vaši cestu a bude fungovat jako váš osobní očitý svědek na silnici. Takže v případě nehody budete mít vždy záznam, co se stalo.
Samozřejmě můžete palubní kameru používat i při jízdě krásnou scenérií, abyste se pak o svůj zážitek mohli podělit s přáteli a rodinou. A díky intuitivní počítačové aplikaci MiVue Manager můžete sdílet svá videa i na Facebooku® a YouTube.

Nová kamera MiVue C380 DUAL představuje ideální řešení pro každého, kdo chce mít pocit bezpečí, jaký vám na silnici nabídne osobní očitý svědek v podobě palubní kamery.

G senzor spustí nahrávání v okamžiku, kdy nastane nečekaná událost
Kamera MiVue C380 DUAL obsahuje zabudované čidlo nečekaných událostí. Speciální G senzor dokáže identifikovat prudkou změnu směru jízdy vozu a automaticky uloží záznam klíčových momentů.

Spolehlivý svědek vašich cest s GPS lokátorem
Integrovaný GPS modul sleduje vaši trasu, včetně rychlosti, nadmořské výšky, zeměpisné délky a šířky a směru jízdy. Díky údajům o bezpečnostních kamerách, které se každý měsíc aktualizují po celou dobu životnosti zařízení, budete vždy vědět, kde máte řídit zvláště opatrně.

Balení – obsahuje zadní kameru MiVue™ A30
Součástí zařízení MiVue C380I Dual je i zadní kamera MiVue A30. Zadní kamera A30 je doplňkem hlavní kamery a zachycuje situaci za vozem a poskytuje tak dodatečnou ochranu.

MiVue Manager – ideální nástroj pro sdílení a archivaci
MiVue Manager je počítačový program pro správu, analýzu a archivaci nahraných dat. Program je kompatibilní s operačními systémy Windows i Mac. Díky G senzoru v kameře MiVue C380 DUAL dokáže software analyzovat události před nehodou a pomoci tak i s určením směru jízdy viníků kolizí. Oblíbenou funkcí programu je též sdílení nahraných videí na YouTube a Facebooku.

► WEB INFO | http://www.MIOkamery.SK

► FACEBOOK | https://www.facebook.com/MioCZSK/

► INSTAGRAM | http://bit.ly/Insta_MioCZSK

► YOUTUBE | http://bit.ly/YT-MIO-sign-up

► TWITTER | https://twitter.com/MioCZSK

► E-SHOP | Hej.sk | http://bit.ly/C380D-HEJ-SK

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Krása verzus hrozba. Ako si užiť slnko bez rizika?

Do hneda opálená koža pôsobí atraktívne. Nadmerné vystavovanie sa slnečným lúčom však môže spôsobiť vážne zdravotné komplikácie.

Založenie spoločnosti s.r.o. je výhodnejšie v ČR ako v SR

Veľa spoločností na trhu, ktorým sa darí a majú stále postavenie na Slovensku, sa rozhodne expandovať do Českej republiky.

Pod Vinicou - Perspektívne bývanie v Novom Meste

Chcete bývať v atraktívnej lokalite Biely kríž? Nezmeškajte exkluzívnu ponuku, predaj bytov zahájený!