Nedeľa, 16. jún, 2019 | Meniny má Blanka, Bianka

VIDEOrecenze autokamery MiVue C380 Dual - hodnotí youtuber DIY!

Duální značková autokamerka Mio MiVue C380 se zadní kamerkou v nezávislém testu youtubera DIY G.! Jak hodnotí natáčení a funkce?

Autokamera Mio MiVue C380Dual v testu DIY youtubera!Autokamera Mio MiVue C380Dual v testu DIY youtubera!(Zdroj: MIOkamery.SK)

Duální značková autokamerka Mio MiVue C380 se zadní kamerkou v nezávislém testu youtubera DIY Garage! Jak hodnotí její natáčení a funkce? Mrkněte na nezávislou videorecenzi a uvidíte sami!

Načítavám video...

Jak si poradí přední a zadní autokamerky Mio MiVue C380 Dual s rychlým přechodem ze světla do tmy a naopak? Mrkněte na speciální testovací videjko!

Načítavám video...

Přehledně funkce za sebou? Mrkněte zde na prezentační videjko, které vám vše odhalí!

Načítavám video...

A co na autokamerku Mio MiVue C380 Dual říká populární herečka a moderátorka Mahulena Bočanová?

Hlavní funkce autokamerky?

Autokamera + zadní kamera MiVue™ A30, Full HD, G-senzor, MiVue Manager, GPS záznam, displej 2", úhel záběru 130°, sdílení nahraných videí na YouTube a Facebooku

• Záznam ve Full HD rozlišení 1080p
  • Skleněná optika F1.8 pro skvělé snímky i v šeru a ve tmě.
  • Záznamový úhel 130°
  • Optický senzor od společnosti Sony
  • Jasný a přehledný displej 2“
  • GPS záznam
  • 3 osý G- senzor
  • Video formát .MP4 (H.264)
  • Automatické nahrávání a fotografický režim
  • Automatická detekce nehody
  • Upozornění na rychlostní radary
  • Malý otočný držák na sklo
  • České menu a návod k obsluze
  • Slot pro MicroSD karty až do kapacity 128MB pro záznam až 20 hodin

Váš osobní očitý svědek na cestách.
S novou stylovou a lehkou kamerou MiVue C380 Dual budete mít vždy důkaz, co se na silnici skutečně stalo. Pro vyšší pohodlí začne palubní kamera nahrávat, když nastartujete vůz. Kamera bude v rozlišení Full HD 1080 pixelů zaznamenávat vaši cestu a bude fungovat jako váš osobní očitý svědek na silnici. Takže v případě nehody budete mít vždy záznam, co se stalo.
Samozřejmě můžete palubní kameru používat i při jízdě krásnou scenérií, abyste se pak o svůj zážitek mohli podělit s přáteli a rodinou. A díky intuitivní počítačové aplikaci MiVue Manager můžete sdílet svá videa i na Facebooku® a YouTube.

Nová kamera MiVue C380 DUAL představuje ideální řešení pro každého, kdo chce mít pocit bezpečí, jaký vám na silnici nabídne osobní očitý svědek v podobě palubní kamery.

G senzor spustí nahrávání v okamžiku, kdy nastane nečekaná událost
Kamera MiVue C380 DUAL obsahuje zabudované čidlo nečekaných událostí. Speciální G senzor dokáže identifikovat prudkou změnu směru jízdy vozu a automaticky uloží záznam klíčových momentů.

Spolehlivý svědek vašich cest s GPS lokátorem
Integrovaný GPS modul sleduje vaši trasu, včetně rychlosti, nadmořské výšky, zeměpisné délky a šířky a směru jízdy. Díky údajům o bezpečnostních kamerách, které se každý měsíc aktualizují po celou dobu životnosti zařízení, budete vždy vědět, kde máte řídit zvláště opatrně.

Balení – obsahuje zadní kameru MiVue™ A30
Součástí zařízení MiVue C380I Dual je i zadní kamera MiVue A30. Zadní kamera A30 je doplňkem hlavní kamery a zachycuje situaci za vozem a poskytuje tak dodatečnou ochranu.

MiVue Manager – ideální nástroj pro sdílení a archivaci
MiVue Manager je počítačový program pro správu, analýzu a archivaci nahraných dat. Program je kompatibilní s operačními systémy Windows i Mac. Díky G senzoru v kameře MiVue C380 DUAL dokáže software analyzovat události před nehodou a pomoci tak i s určením směru jízdy viníků kolizí. Oblíbenou funkcí programu je též sdílení nahraných videí na YouTube a Facebooku.

► WEB INFO | http://www.MIOkamery.SK

► FACEBOOK | https://www.facebook.com/MioCZSK/

► INSTAGRAM | http://bit.ly/Insta_MioCZSK

► YOUTUBE | http://bit.ly/YT-MIO-sign-up

► TWITTER | https://twitter.com/MioCZSK

► E-SHOP | Hej.sk | http://bit.ly/C380D-HEJ-SK

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Keď ide o kožu

Bronz patrí k letu, ak však zo slnečného kúpeľa chcete vyviaznuť so zdravou kožou, vyzbrojte sa správnymi číslami.

Potešte vášho otca kvalitným čítaním

Objednajte mu ku Dňu otcov predplatné SME.sk na 1 rok.

Najlepšie mliečne produkty vlastnej značky má COOP Jednota

Najväčšia maloobchodná sieť COOP Jednota potvrdila povesť najsilnejšieho hráča v sortimente vlastnej značky.