Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Vyvinuté v spolupráci s univerzitou v Českej republike, s pomocou nanotechnológie pre maximálnu účinnosť s minimálnym nebezpečenstvom. Také sú špeciálne čistiace prostriedky s nano časticami, ktoré vyrába firma Alori. Spoločnosť, za ktorej vznikom stojí Alica Malík Pilatíková, vznikla v Českej republike pred 2 rokmi a už teraz má desaťtisíce spokojných zákazníkov a momentálne expanduje aj na Slovensko.

Alori, firma, ktorá sa venuje výrobe a predaju čistiacich a ochranných prostriedkov pre domácnosť, sídli v Českej republike a jej produkty sa od klasických čističov líšia predovšetkým tým, že sú nano. „Nano znamená, že v obsahu každého nášho výrobku sú nano častice. Jedná sa o veľmi malé častice, ktoré vďaka svojej veľkosti prejdú pri čistení nielen nečistotou, ale dostanú sa do všetkých nerovností, pórov a záhybov, ktoré sa na danom povrchu nachádzajú, „ vysvetľuje princíp čističov s nano časticami majiteľka spoločnosti. „Potom sa nano častice dostanú do pórov a tu rozpustia všetky nečistoty a špinu, ktoré potom vytiahnu na povrch, kde ich následne stačí len zotrieť,“ dodáva. Okrem čističov má Alori v ponuke tiež takzvané ochrany. „Ochrany, ktoré nájdete v našej ponuke, fungujú tak, že po nanesení na daný povrch celkom zacelia, vyplnia všetky škáry a póry a vznikne tak dokonale rovná plocha, na ktorej je potom pre špinu, mastnotu či vodný kameň takmer nemožné sa udržať,“ vysvetľuje zakladateľka Alori. Vďaka nano časticiam sú výrobky Alori o viac ako 80% účinnejšie než klasické čističe.
V e-shope nájde záujemca nielen čističe, tak aj ochrany. Väčšina výrobkov sa dá zakúpiť samostatne, niektoré sa však predávajú len v kombinovanom balíčku, a to z dôvodu nutnosti dodržania presného postupu.

Čo sa týka pestrosti ponuky, v Alori nájdete čistiace prostriedky takmer na čokoľvek. „Máme rad výrobkov pre celú domácnosť. Na kuchyne, kde je veľmi obľúbený čistič sporáku a digestoru, tiež máme rad na kúpeľne, tu je najobľúbenejší čistič obkladov a škár a čistič vodného kameňa. Nájdete u nás aj čistiace prostriedky na okná, ktoré sa používajú bez vody a fungujú ako tekuté stierače, ponúkame aj rad na textil, kožu a koženku, tiež rad na čistenie krbov a grilov a môžete u nás zakúpiť aj napríklad neutralizátor zápachu a nechýba ani čistiaci rad na elektroniku,“ približuje. Aktuálne sa uvádzajú na trh nové produkty z rady autokozmetiky, ktoré vytvoria nano ochranu ako na laku auta, tak aj v rámci interiéru. Ďalej sa zákazníci môžu tešiť na novú kategóriu „Hobby“, ktorá sa už aktívne pripravuje a bude zameraná na vonkajšie časti domu a záhrady.

Na čom si Alori najviac zakladá je bezpečnosť. „Naše prostriedky sú bezpečné a bez silikónov, parabénov a bez pridaných vôní, ktoré sú karcinogénne. Pre istotu samozrejme odporúčame používať rukavice, ale pokiaľ sa stane, že sa tekutina dostane na kožu, naozaj sa nič nestane. Tiež sú všetky naše produkty biologicky odbúrateľné a netoxické pre domáce zvieratá,“ vysvetľuje zakladateľka.

Okrem obsahu nano častíc sa výrobky Alori od klasických čističov líši aj špeciálnym obalom. „Vďaka našim obalom nevyzeráme ako klasické čistiace prostriedky“. Chcela som, aby design fľašiek bol hlavne jednoduchý, čistý, prehľadný a aby nebol prehnane farebný, a to preto, že najviac nehôd s čistiacimi prostriedkami v domácnosti sa stáva práve z dôvodu, že sú veľké a krásne farebné, čo má síce nalákať ku kúpe, v domácnosti to však potom bohužiaľ láka malé deti. A presne to som ja nechcela,“ približuje majiteľka. Všetky naše produkty predávané v 250 ml baleniach majú detskú poistku.

Samozrejmosťou je aj perfektný kompletný zákaznícky servis. „Zákazníci sa na nás môžu obrátiť na zákazníckej podpore, alebo cez online chat, ktorý je v eshope. Snažíme sa tiež o to, aby produkty, ktoré si u nás klienti objednajú, im boli doručené čo najskôr. Preto zásielky odosielame ešte ten istý deň alebo najneskôr deň nasledujúci,“ dodáva majiteľka spoločnosti. „V prípade, že sa stane, že klient nie je s produktom spokojný, môže ho na náklady Alori vrátiť. Pokiaľ sa z akéhokoľvek dôvodu stane, že prostriedok zákazníkovi nevyhovuje, môže ho vrátiť do 14 dní, a to aj vtedy, ak ho už čiastočne použil. Stačí nás kontaktovať a my k zákazníkovi pošleme kuriéra, ktorý výrobok prevezme. Chceme dať ľuďom naozaj maximálnu záruky a servis,“ doplňuje.

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov. Pokiaľ túžite po čistiacich prostriedkoch, ktoré nebudú ohrozovať vaše zdravie a zdravie vašej rodiny, uľahčia vám upratovanie a zároveň všetko perfektne a skutočne vyčistia. Neváhajte Alori výrobky vyskúšať.

Pre viac informácií a kompletnú ponuku produktov môžete navštíviť webové stránky www.alori.sk

Výhody výrobkov Alori

O 80% účinnejší ako bežné čističe.

Vďaka nanočasticiam, ktoré výrobky Alori obsahujú je upratovanie efektívnejšie. Nanočastice preniknú vrstvou špiny až k povrchu, prestúpi do všetkých nerovností, pórov a záhybov, kde rozpúšťa usadené nečistoty.

Netoxické a bezpečné.

Produkty Alori neobsahujú žiadne zakázané látky, karcinogény, hormonálne disruptory či neurotoxíny, chlór a ďalšie. Tiež neobsahujú zbytočná farbivá ani syntetické vône, ktoré škodia organizmu.

Netestované na zvieratách.

Výrobky nie sú, nikdy neboli a nikdy nebudú testované na zvieratách. Naopak, Alori u svojich produktov dbá na to, aby boli bezpečné aj pre zvieracie spoločníkov.

Menšia spotreba.

Vzhľadom k účinnosti prostriedkov a dlhodobosti výsledku nie je potrebné čistiace produkty používať rovnako často ako klasické čističe.

Vyrobené pre Bentley.

Čistiace a ochranné prípravky na kožu a koženku boli pôvodne vyrobené pre sedačky v automobiloch Bentley. Teda sa nemusíte báť používania výrobkov Alori ani u drahého nábytku.

Unikátny dizajn.

Jednoduchosť, účelnosť a čistota prevedenia odráža i vlastnosti prostriedkov. Väčšina klasických čističov je balená vo zbytočne veľkých obaloch, ktoré v domácnosti zaberajú veľa miesta a sú neskladné.

Česká výroba a unikátna receptúra.

Sami majitelia firmy sa podieľa na vývoji produktov a na ich testovanie, preto je záruka kvality samozrejmosťou. Tiež podporujú českú ekonomiku a chcú mať kontrolu nad presným zložením aj nad tým, ako sa ich prostriedky vyrába, preto je všetko tvorené na území Slovenskej republiky.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 098
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 659
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 573
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 093
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 3 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 3 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu