Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Zaujímavé nehnuteľnosti zo stredného Slovenska idú do aukcie

Energetici ponúkajú na predaj prebytočný majetok.

Spoločnosti Stredoslovenská energetika Holding, a. s. a Stredoslovenská distribučná a.s., predávajú na strednom Slovensku niekoľko zaujímavých nehnuteľností. Dokopy ide o 15 objektov v deviatich okresoch stredného Slovenska. Sú medzi nimi polyfunkčné objekty vhodné pre podnikanie, pozemky, ale aj byty. Ak hľadáte dobrú investičnú príležitosť, určite by ste sa mali pozrieť na ponuku týchto spoločností, ktoré patria k najvýznamnejším slovenským podnikom.

Predaj majetku energetikov prebehne formou transparentnej elektronickej aukcie.

Viac informácií nájdete na internetových stránkach jednotlivých spoločností www.sse.sk/odpredaje a www.ssd.sk/odpredaje

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH