Utorok, 17. september, 2019 | Meniny má Olympia

Zaujímavé nehnuteľnosti zo stredného Slovenska idú do aukcie

Energetici ponúkajú na predaj prebytočný majetok.

Spoločnosti Stredoslovenská energetika Holding, a. s. a Stredoslovenská distribučná a.s., predávajú na strednom Slovensku niekoľko zaujímavých nehnuteľností. Dokopy ide o 15 objektov v deviatich okresoch stredného Slovenska. Sú medzi nimi polyfunkčné objekty vhodné pre podnikanie, pozemky, ale aj byty. Ak hľadáte dobrú investičnú príležitosť, určite by ste sa mali pozrieť na ponuku týchto spoločností, ktoré patria k najvýznamnejším slovenským podnikom.

Predaj majetku energetikov prebehne formou transparentnej elektronickej aukcie.

Viac informácií nájdete na internetových stránkach jednotlivých spoločností www.sse.sk/odpredaje a www.ssd.sk/odpredaje

Ochrana klímy spojí slovenské mestá a obce

Spoločnosť dm drogerie markt pokračuje už piaty rok v najväčšej iniciatíve na podporu dobrovoľníctva pod názvom dm {spoločne}.

Revolučný Volkswagen ID.3 naživo z Frankfurtu!

Na frankfurtskom autosalóne sa predstavil nový model Volkswagenu, ktorý je pre značku jedným z najdôležitejších v histórii.

Na hrúbke záleží. Aj dva centimetre rozhodujú

Stále viac sa hovorí o vplyve vnútorného vzduchu a stavebných materiálov na naše zdravie.