Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Zaujímavé nehnuteľnosti zo stredného Slovenska idú do aukcie

Energetici ponúkajú na predaj prebytočný majetok.

Spoločnosti Stredoslovenská energetika Holding, a. s. a Stredoslovenská distribučná a.s., predávajú na strednom Slovensku niekoľko zaujímavých nehnuteľností. Dokopy ide o 15 objektov v deviatich okresoch stredného Slovenska. Sú medzi nimi polyfunkčné objekty vhodné pre podnikanie, pozemky, ale aj byty. Ak hľadáte dobrú investičnú príležitosť, určite by ste sa mali pozrieť na ponuku týchto spoločností, ktoré patria k najvýznamnejším slovenským podnikom.

Predaj majetku energetikov prebehne formou transparentnej elektronickej aukcie.

Viac informácií nájdete na internetových stránkach jednotlivých spoločností www.sse.sk/odpredaje a www.ssd.sk/odpredaje

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .