Utorok, 15. jún, 2021 | Meniny má VítKrížovkyKrížovky

Zaujímavé nehnuteľnosti zo stredného Slovenska idú do aukcie

Energetici ponúkajú na predaj prebytočný majetok.

Spoločnosti Stredoslovenská energetika Holding, a. s. a Stredoslovenská distribučná a.s., predávajú na strednom Slovensku niekoľko zaujímavých nehnuteľností. Dokopy ide o 15 objektov v deviatich okresoch stredného Slovenska. Sú medzi nimi polyfunkčné objekty vhodné pre podnikanie, pozemky, ale aj byty. Ak hľadáte dobrú investičnú príležitosť, určite by ste sa mali pozrieť na ponuku týchto spoločností, ktoré patria k najvýznamnejším slovenským podnikom.

Predaj majetku energetikov prebehne formou transparentnej elektronickej aukcie.

Viac informácií nájdete na internetových stránkach jednotlivých spoločností www.sse.sk/odpredaje a www.ssd.sk/odpredaje

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Prečítajte si podrobný návod, kedy a ako začať prikrmovať, po akých surovinách siahnuť a ako vybrať správnu detskú výživu.

11 h

Arónia prekvapí chuťou aj blahodarným účinkom na zdravie. Chcete vedieť, aké vitamíny obsahuje, ako ju pestovať či spracovať?

12 h

Ak ste sa rozhodli stráviť tohtoročnú dovolenku na Slovensku, gratulujeme, výborná voľba!

14 h