Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Začali ste s veľkým jarným upratovaním? Vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete? Prineste ho do Polusu a pomôžte dobrej veci.

Od štvrtku 23. marca do nedele 31. marca môžete v Polus City Center odovzdať vaše nepotrebné oblečenie počas charitatívnej akcie, ktorá sa nesie pod názvom „Prezlečte niekoho život k lepšiemu“. Vaše oblečenie pomôže ďalej ľuďom v núdzi, ktorí si ho sami nemôžu dovoliť. Akcia je organizovaná pod záštitou neziskovej organizácie Centrum rodiny v spolupráci s ďalšími organizáciami. Jarné upratovanie vo štvrtok dopoludnia odštartuje moderátorka Katarína Brychtová, o 17,00 hodine vystúpi Lukáš Adamec. Podporiť túto zaujímavú akciu sa rozhodlo aj Divadlo Nová scéna a na akcii v Poluse príde ako hosť podporiť zbierku a vystúpiť s novou skladbou z nového muzikálu Mária Terézia hlavná predstaviteľka Sisa Sklovská.

Nepoškodené oblečenie prosím vyperte a zabaľte do tašiek alebo krabíc. Za každých 10 kíl správne vytriedeného oblečenia dostanete nákupnú poukážku v hodnote 5€, ktorú je možné využiť v Poluse počas trvania akcie. Tešíme sa na Vás a vaše šatstvo od 10:00 do 21:00 každý deň od 28. do 31.3.2019 v Polus City Center. www.polus.sk

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.

Zažite svoj vlastný úspech

Univerzita Komenského v Bratislave.