Štvrtok, 22. október, 2020 | Meniny má SergejKrížovkyKrížovky

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Začali ste s veľkým jarným upratovaním? Vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete? Prineste ho do Polusu a pomôžte dobrej veci.

Od štvrtku 23. marca do nedele 31. marca môžete v Polus City Center odovzdať vaše nepotrebné oblečenie počas charitatívnej akcie, ktorá sa nesie pod názvom „Prezlečte niekoho život k lepšiemu“. Vaše oblečenie pomôže ďalej ľuďom v núdzi, ktorí si ho sami nemôžu dovoliť. Akcia je organizovaná pod záštitou neziskovej organizácie Centrum rodiny v spolupráci s ďalšími organizáciami. Jarné upratovanie vo štvrtok dopoludnia odštartuje moderátorka Katarína Brychtová, o 17,00 hodine vystúpi Lukáš Adamec. Podporiť túto zaujímavú akciu sa rozhodlo aj Divadlo Nová scéna a na akcii v Poluse príde ako hosť podporiť zbierku a vystúpiť s novou skladbou z nového muzikálu Mária Terézia hlavná predstaviteľka Sisa Sklovská.

Nepoškodené oblečenie prosím vyperte a zabaľte do tašiek alebo krabíc. Za každých 10 kíl správne vytriedeného oblečenia dostanete nákupnú poukážku v hodnote 5€, ktorú je možné využiť v Poluse počas trvania akcie. Tešíme sa na Vás a vaše šatstvo od 10:00 do 21:00 každý deň od 28. do 31.3.2019 v Polus City Center. www.polus.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

5 vecí, ktoré definujú prémiové bývanie

Lukratívna lokalita je nepochybne dôležitá indícia prémiovej kvality bývania, ale adresa úspechu by toho mala ponúknuť viac.

Programátori prezradili, čo ich v práci najviac motivuje

O životnej profesii nerozhodujú len peniaze.

LEN DNES: Zľava viac ako 50% na ročné predplatné týždenníkov MY

Akcia platí pre nových aj existujúcich predplatiteľov, ktorí si ho predĺžia.