Štvrtok, 23. máj , 2019

Vie sa vaša pokladnica spojiť s finančnou správou?

Od 1. 7. podnikateľom pribúda nová povinnosť. Riešením môže byť eKasa od O2.

Od júla musia mať podnikatelia registračné pokladnice spojené so systémom finančnej správy. Mnohí sa obávajú, že nákup nových kás a ich pripojenie k internetu im zvýši náklady.

Mobilný operátor O2 však dokazuje, že to tak byť nemusí. Už koncom februára prezradil, že zariadenie s pripojením k internetu bude ponúkať bez úvodnej platby za mesačný poplatok vo výške 25 eur. Ten zahŕňa nielen eKasu a pripojenie, ale aj termotlačiareň či platobný terminál na použitie kariet. Navyše podnikateľom zostane dostatok dát na bežnú agendu, keďže výmenu dát so štátnou správou nebude O2 spoplatňovať vôbec.

Ďalšie výhody O2 eKasy zahŕňajú skladové hospodárstvo, štatistiky predaja, synchronizáciu udalostí online v cloude či manažment stolov a obsluhy pre reštaurácie a kaviarne. Servisné zásahy budú môcť technici vykonávať aj online, čo podnikateľom podstatne ušetrí čas. Vďaka eKase im zároveň odpadnú mnohé administratívne úkony, napríklad denná uzávierka. Novinkou budú aj QR kódy na všetkých bločkoch z registračných pokladníc, ktoré umožnia spotrebiteľovi jednoduchým spôsobom overiť pravosť a platnosť samotného pokladničného dokladu.

O2 ponúka na výber z dvoch variantov: O2 eKasa Komplet zahŕňa komplexné stolové riešenie s pokladnicou, dotykovou obrazovkou, termotlačiarňou a samostatným terminálom pre platobné karty, O2 eKasa Kompakt je kompaktné all-in-one riešenie ideálne do menších prevádzok. V oboch prípadoch je súčasťou zariadenia dotyková obrazovka, termotlačiareň a zabudovaný platobný terminál pre všetky typy platobných kariet. eKasu je možné dovybaviť aj ďalším príslušenstvom, napríklad čítačkou EAN kódov, váhou či obrazovkou pre zákazníka.

O2: Záujemcov o eKasu vybavujeme flexibilne

Kto si nenechá zmenu na poslednú chvíľu, termín stihne.

VIDEOrecenze autokamery MiVue C380 Dual - hodnotí youtuber DIY!

Duální značková autokamerka Mio MiVue C380 se zadní kamerkou v nezávislém testu youtubera DIY G.! Jak hodnotí natáčení a funkce?

Autokamera Mio MiVue C380Dual v testu DIY youtubera!