Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Viac ako 6 ton oblečenia pre dobrú vec

Počas charitatívnej akcie v bratislavskom nákupnom centre Polus sa podarilo vyzbierať nepotrebné oblečenie pre ľudí v núdzi

Počas marca mohli ľudia vrámci charitatívnej akcie „Prezlečte niečí život k lepšiemu“ odovzdať nepotrebné oblečenie v bratislavskom nákupnom centre Polus. Toto oblečenie v priebehu najbližších dní a týždňov poputuje k ľuďom v núdzi, ktorí si ho sami nemôžu dovoliť.

Jarné upratovanie vo štvrtok odštartovali moderátorka Katarína Brychtová a spevák Lukáš Adamec. Podporiť túto zaujímavú akciu sa rozhodlo aj Divadlo Nová scéna, ktoré na akcii v Poluse zastupovala Sisa Sklovská a mladá talentovaná speváčka Petra Dubayová, ktoré spoločne odspievali nádherný duet z nového muzikálu „Mária Terézia#posledná milosť“. Celá charitatívna akcia bola organizovaná pod záštitou neziskovej organizácie Centrum rodiny.

Možnosť pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú, medzi ľuďmi zarezonovala a celá zbierka zožala veľký úspech. Počas celého jej trvania odovzdalo oblečenie približne 1 500 ľudí všetkých vekových kategórií, ktorí spoločnými silami vyzbierali viac ako 6 ton oblečenia. Časť vyzbieraného šatstva bola už počas zbierky rozdaná ľuďom bez domova. Zvyšok vyzbieraného oblečenia poputoval do Centra rodiny a do centra Domov pre každého. Z týchto centier pôjde šatstvo ľuďom v núdzi, ktorí si ho sami nemôžu dovoliť.

Charitatívna zbiera ukázala, že ľudia si ešte stále radi navzájom pomáhajú. Návštevníci nákupného centra boli zbierkou nadšení a dokonca sa pýtali, kedy sa bude takáto akcia konať najbližšie. Ľudia sa navyše jej prostredníctvom dozvedeli o dobrej práci, ktorú robia viaceré neziskové centrá v Bratislave. Ako uviedla Center manažérka Polusu Denisa Králová: „ Sme nesmierne radi, že sme prispeli k dobrej veci a úprimne nás potešil veľký záujem našich zákazníkov. Spolu s našimi obchodnými partnermi, prevádzkami Polusu i vernými zákazníkmi vytvárame komunitu, zaujímame sa o spoločensky prospešné aktivity a podobným aktivitám sa radi budeme venovať a podporíme ich aj v budúcnosti.“

www.polus.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.