Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Čo upiecť na Veľkú noc? 5 skvelých dezertov Adriany Polákovej

Kedy ste naposledy piekli, doma, spoločne?

Veľká noc patrí k najvýznamnejším kresťanským sviatkom, je oslavou jari ale i hojnosti, kedy sa stoly prehýbajú pod všelijakými dobrotami. Sladké počas sviatkov si radi doprajeme, vrátia sa nám spomienky na detstvo, pamätáte? Kysnuté koláče, záviny či pletence od starkej, mm a tá vôňa..

Sviatky jary sú aj časom oddychu a voľných chvíľ, kedy sa dokážeme spoločne zastaviť a vychutnávať si pohodu so svojimi najbližšími. Kedy ste naposledy piekli, doma, spoločne? Ak odpoveď hľadáte dlhšie, veľkonočný čas je ideálny pre znovuobjavenie čara a nádhernej vône doma upečeného koláča či torty.

Spoločne s Adrianou Polákovou a www.zdravsiesladime.sk ponúkame 5 skvelých receptov na veľkonočné dezerty, ktoré si jednoducho zamilujete.

1. Cheesecake so slaným karamelom

2.Mrkvové kocky zdobené marcipánovými mrkvičkami

3 . Pivová torta so šľahačkou a ríbezľovým džemom

4 . Brownies

5 . Veľkonočný veniec

Množstvo ďalších skvelých receptov na sladké dobroty nájdete na www.korunnycukor.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.