Utorok, 18. jún, 2019 | Meniny má Vratislav

Čo upiecť na Veľkú noc? 5 skvelých dezertov Adriany Polákovej

Kedy ste naposledy piekli, doma, spoločne?

Veľká noc patrí k najvýznamnejším kresťanským sviatkom, je oslavou jari ale i hojnosti, kedy sa stoly prehýbajú pod všelijakými dobrotami. Sladké počas sviatkov si radi doprajeme, vrátia sa nám spomienky na detstvo, pamätáte? Kysnuté koláče, záviny či pletence od starkej, mm a tá vôňa..

Sviatky jary sú aj časom oddychu a voľných chvíľ, kedy sa dokážeme spoločne zastaviť a vychutnávať si pohodu so svojimi najbližšími. Kedy ste naposledy piekli, doma, spoločne? Ak odpoveď hľadáte dlhšie, veľkonočný čas je ideálny pre znovuobjavenie čara a nádhernej vône doma upečeného koláča či torty.

Spoločne s Adrianou Polákovou a www.zdravsiesladime.sk ponúkame 5 skvelých receptov na veľkonočné dezerty, ktoré si jednoducho zamilujete.

1. Cheesecake so slaným karamelom

2.Mrkvové kocky zdobené marcipánovými mrkvičkami

3 . Pivová torta so šľahačkou a ríbezľovým džemom

4 . Brownies

5 . Veľkonočný veniec

article_photo

Množstvo ďalších skvelých receptov na sladké dobroty nájdete na www.korunnycukor.sk.

Krása verzus hrozba. Ako si užiť slnko bez rizika?

Do hneda opálená koža pôsobí atraktívne. Nadmerné vystavovanie sa slnečným lúčom však môže spôsobiť vážne zdravotné komplikácie.

Založenie spoločnosti s.r.o. je výhodnejšie v ČR ako v SR

Veľa spoločností na trhu, ktorým sa darí a majú stále postavenie na Slovensku, sa rozhodne expandovať do Českej republiky.

Pod Vinicou - Perspektívne bývanie v Novom Meste

Chcete bývať v atraktívnej lokalite Biely kríž? Nezmeškajte exkluzívnu ponuku, predaj bytov zahájený!