Pondelok, 24. jún, 2019 | Meniny má Ján

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

(Zdroj: OMV)
  • Všetky čerpacie stanice OMV budú v prevádzke s plným sortimentom aj počas aprílových a májových sviatkov
  • Zákazníci si okrem kvalitného paliva môžu kúpiť i čerstvo dopečené pečivo a iné základné potraviny
  • Počas 19., 21. a 22. apríla ako aj 1. a 8. mája sú k dispozícii aj ostatné služby

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite. Aj cez Veľkú noc, Sviatok práce a v Deň víťazstva nad fašizmom sa okrem kvalitného paliva môžu zákazníci na čerpacích staniciach zásobiť i bežným sortimentom a využiť množstvo služieb.

"Už dlhé roky sledujeme zvýšený záujem o nákup doplnkového sortimentu počas dní, keď sú bežné obchody zatvorené. Tak ako v pracovné dni preto zákazníci u nás nájdu plný sortiment služieb a tovarov aj počas nadchádzajúcich sviatkov," hovorí Renáta Rafajová, Convenience Retail manager OMV Slovensko. Hoci medzi najpredávanejší sortiment tradične patria najmä nápoje a pochutiny, OMV svojim zákazníkom ponúka aj čerstvo dopečené pečivo, syry, mliečne výrobky či kávu do kávovaru.

Čerpacie stanice už dávno neponúkajú iba palivo. Na vybraných pumpách OMV Slovensko si nájdu zákazníci aj sortiment čerstvých a zdravých produktov, alebo vždy čerstvo pripravené produkty z kategórie horúce snacky.

Červená farba v kalendári nie je prekážkou ani pre nákup lístkov na kultúrne či športové podujatia, ktorý OMV prináša v spolupráci so spoločnosťou Ticketportal. Zaneprázdneným ľuďom zase príde vhod možnosť nechať si doručiť svoje zásielky cez kuriérsku spoločnosť SPS a UPC na niektorú z čerpacích staníc a vyzdvihnúť si ich počas voľného dňa.

Unikátna liečba kĺbov a chrbtice v Leviciach odstráni bolesť

Na Slovensku funguje zariadenie so špeciálnou MBST terapiou, ocenenou Nobelovou cenou, ktoré vás zbaví bolesti.

Ready-made spoločnosť a jej nevýhody

V tomto článku chceme popísať nevýhody kúpy ready-made spoločnosti, alebo skôr určité riziká.

Discover Slovakia and get a chance to win

Summer is here, and it is the greatest time to explore the beauty of Slovakia.