Utorok, 21. máj , 2019

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

(Zdroj: OMV)
  • Všetky čerpacie stanice OMV budú v prevádzke s plným sortimentom aj počas aprílových a májových sviatkov
  • Zákazníci si okrem kvalitného paliva môžu kúpiť i čerstvo dopečené pečivo a iné základné potraviny
  • Počas 19., 21. a 22. apríla ako aj 1. a 8. mája sú k dispozícii aj ostatné služby

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite. Aj cez Veľkú noc, Sviatok práce a v Deň víťazstva nad fašizmom sa okrem kvalitného paliva môžu zákazníci na čerpacích staniciach zásobiť i bežným sortimentom a využiť množstvo služieb.

"Už dlhé roky sledujeme zvýšený záujem o nákup doplnkového sortimentu počas dní, keď sú bežné obchody zatvorené. Tak ako v pracovné dni preto zákazníci u nás nájdu plný sortiment služieb a tovarov aj počas nadchádzajúcich sviatkov," hovorí Renáta Rafajová, Convenience Retail manager OMV Slovensko. Hoci medzi najpredávanejší sortiment tradične patria najmä nápoje a pochutiny, OMV svojim zákazníkom ponúka aj čerstvo dopečené pečivo, syry, mliečne výrobky či kávu do kávovaru.

Čerpacie stanice už dávno neponúkajú iba palivo. Na vybraných pumpách OMV Slovensko si nájdu zákazníci aj sortiment čerstvých a zdravých produktov, alebo vždy čerstvo pripravené produkty z kategórie horúce snacky.

Červená farba v kalendári nie je prekážkou ani pre nákup lístkov na kultúrne či športové podujatia, ktorý OMV prináša v spolupráci so spoločnosťou Ticketportal. Zaneprázdneným ľuďom zase príde vhod možnosť nechať si doručiť svoje zásielky cez kuriérsku spoločnosť SPS a UPC na niektorú z čerpacích staníc a vyzdvihnúť si ich počas voľného dňa.

Do finále McDonald´s Cupu postúpili mladí Vranovčania

Krajským kolom v Sabinove prešli suverénnym spôsobom. .

Atos poukázal na spotrebu mobilných aplikácií

Atos zoradil tridsiatku najpopulárnejších mobilných aplikácií sveta podľa spotreby energie.

Spotreba 30 populárnych aplikácií

Slovenskí právnici partnermi právnickej kancelárie CMS

Petra Čorba Stark a Michal Huťan sú od mája partnermi bratislavskej pobočky renomovanej medzinárodnej právnickej kancelárie CMS.