Utorok, 18. jún, 2019 | Meniny má Vratislav

Takto sa môžete najlepšie chrániť pred výtlkmi

Nenápadne vyzerajúce jamy môžu vaše vozidlo poškodiť a priniesť neželané výdavky. Vieme, ako sa tomu vyhnúť.

Či sa to vodičom páči alebo nie, výtlky patria k slovenským cestám. Veľakrát vyzerajú nenápadne, ako malé neškodné jamy na vozovke. Stret s takouto niekoľkocentimetrovou jamou však môže poškodiť nielen pneumatiku a disk, ale aj tlmiče, geometriu alebo prednú nápravu. Ak máte šťastie v nešťastí a natrafíte na neoznačený výtlk, náhradu škody môžete vymáhať od správcu cesty. Avšak jedinou spoľahlivou ochranou pred neželanými výdavkami je práve povinné zmluvné poistenie rozšírené o pripoistenie výtlku.

Vaše PZP môže vaše auto chrániť v oveľa väčšom rozsahu

Základné PZP nechráni vaše vozidlo, ale vašu zodpovednosť v prípade, keď spôsobíte škodu. S pripoistením výtlku však môže kryť aj škody spôsobené pri strete s výtlkom, preto tento typ pripoistenia stojí za zváženie. Zvýšite tak ochranu vášho vozidla a na cesty môžete vyraziť s väčšou istotou. Ak chcete zistiť, ktoré poisťovne na slovenskom trhu ponúkajú aj pripoistenie výtlku, stačí vyskúšať online porovnanie PZP. Po zadaní požadovaných údajov vám kalkulačka pre výpočet cien PZP vygeneruje prehľadný zoznam všetkých dostupných ponúk. Následne stačí len uzatvoriť poistenie a uhradiť poistné. Je to naozaj jednoduché a rýchle.

Okrem pripoistenia výtlku môžete vaše PZP rozšíriť aj o ďalšie riziká. Poškodené čelné sklo na našich cestách tiež nie je nič výnimočné, a preto sa pre takéto prípady môžete chrániť pripoistením čelného skla. Taktiež sa môžete pripoistiť pre prípad zrážky so zverou, úraz posádky alebo si môžete zvoliť rozšírenú asistenciu. Vďaka online porovnaniu cien si môžete rýchlo a jednoducho vybrať presne také poistenie, aké potrebujete. Celý postup uzatvorenia PZP online je veľmi prehľadný a intuitívny. Na to, aby ste si našli povinné zmluvné poistenie online, nepotrebujete žiadne špeciálne znalosti, iba chvíľu času. Pri poistení cez internet veľa času nestrávite, ale určite ušetríte.

Zdroj obrázka: bigstockphoto.com

Krása verzus hrozba. Ako si užiť slnko bez rizika?

Do hneda opálená koža pôsobí atraktívne. Nadmerné vystavovanie sa slnečným lúčom však môže spôsobiť vážne zdravotné komplikácie.

Založenie spoločnosti s.r.o. je výhodnejšie v ČR ako v SR

Veľa spoločností na trhu, ktorým sa darí a majú stále postavenie na Slovensku, sa rozhodne expandovať do Českej republiky.

Pod Vinicou - Perspektívne bývanie v Novom Meste

Chcete bývať v atraktívnej lokalite Biely kríž? Nezmeškajte exkluzívnu ponuku, predaj bytov zahájený!