Nedeľa, 16. jún, 2019 | Meniny má Blanka, Bianka

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Oslovuje ich najmä to, že sú pri nich fixne stanovené parametre, akým je výška výnosu a termín výplaty výnosu. Najnovšie emisie cenných papierov vydávané v rámci slovenskej investičnej skupiny Proxenta majú ročný výnos až do 7 %.

Pomer výnosu a dôveryhodnosti emitenta je na trhu výnimočný

Skupina Proxenta sa radí na Slovensku medzi dôveryhodných emitentov, ktorí sú na trhu už dlho, majú za sebou viacero úspešných emisií cenných papierov a množstvo spokojných klientov. Medzi takýmito dôveryhodnými a skúsenými emitentmi sa Proxenta radí svojou ponukou medzi najatraktívnejšie na slovenskom trhu.

Investovanie so skupinou Proxenta

Slovenská investičná skupina Proxenta pôsobí na slovenskom trhu od roku 2009. Portfólio jej investičných projektov zahŕňa developerské projekty v Bratislave a v Nitre, pričom ťažisko týchto investičných aktivít smeruje do lukratívnych lokalít v samotných centrách týchto miest. Skupina realizuje aj projekty v sektore potravinovej výroby a dlhodobé investície do perspektívnych nájomných realít. Súhrnná trhová hodnota projektov presahuje 170 miliónov eur. Aktuálne skupina realizuje rozšírenie svojich aktivít aj mimo Slovenska, respektíve mimo európskeho kontinentu. Na investičných aktivitách skupiny Proxenta majú investori možnosť podieľať sa prodstredníctvom investovaia do rôznych druhov cenných papierov, akými sú napr. dlhopisy, nástroje peňažného trhu (zmenky), prípadne akcionárskym vstupom do niektorého z realizovaných projektov.

Viac o skupine Proxenta a jej produktoch a aktivitách sa dočítate na stránke www.proxenta.sk.

Ako správne pripraviť džem či marmeládu?

K letnému obdobiu neodmysliteľne patria čerstvé lahôdky z ovocia a zeleniny, zaváranie či príprava ovocných džemov a marmelád.

Keď ide o kožu

Bronz patrí k letu, ak však zo slnečného kúpeľa chcete vyviaznuť so zdravou kožou, vyzbrojte sa správnymi číslami.

Potešte vášho otca kvalitným čítaním

Objednajte mu ku Dňu otcov predplatné SME.sk na 1 rok.