Piatok, 6. december, 2019 | Meniny má Mikuláš

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Oslovuje ich najmä to, že sú pri nich fixne stanovené parametre, akým je výška výnosu a termín výplaty výnosu. Najnovšie emisie cenných papierov vydávané v rámci slovenskej investičnej skupiny Proxenta majú ročný výnos až do 7 %.

Pomer výnosu a dôveryhodnosti emitenta je na trhu výnimočný

Skupina Proxenta sa radí na Slovensku medzi dôveryhodných emitentov, ktorí sú na trhu už dlho, majú za sebou viacero úspešných emisií cenných papierov a množstvo spokojných klientov. Medzi takýmito dôveryhodnými a skúsenými emitentmi sa Proxenta radí svojou ponukou medzi najatraktívnejšie na slovenskom trhu.

Investovanie so skupinou Proxenta

Slovenská investičná skupina Proxenta pôsobí na slovenskom trhu od roku 2009. Portfólio jej investičných projektov zahŕňa developerské projekty v Bratislave a v Nitre, pričom ťažisko týchto investičných aktivít smeruje do lukratívnych lokalít v samotných centrách týchto miest. Skupina realizuje aj projekty v sektore potravinovej výroby a dlhodobé investície do perspektívnych nájomných realít. Súhrnná trhová hodnota projektov presahuje 170 miliónov eur. Aktuálne skupina realizuje rozšírenie svojich aktivít aj mimo Slovenska, respektíve mimo európskeho kontinentu. Na investičných aktivitách skupiny Proxenta majú investori možnosť podieľať sa prodstredníctvom investovaia do rôznych druhov cenných papierov, akými sú napr. dlhopisy, nástroje peňažného trhu (zmenky), prípadne akcionárskym vstupom do niektorého z realizovaných projektov.

Viac o skupine Proxenta a jej produktoch a aktivitách sa dočítate na stránke www.proxenta.sk.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.