Utorok, 18. jún, 2019 | Meniny má Vratislav

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom v rôznych disciplínach. Usporiadateľmi bola Katedra telesnej výchovy a Združenie študentov Stavebnej fakulty STU. Okrem tradičných športov ako tenis, plávanie, futbal, florbal, basketbal a volejbal sme tento ročník rozšírili o stolný tenis, beh na 22. poschodie a pridali sme súťaž o najväčšieho siláka.

Podujatie otvoril prodekan pre rozvoj fakultydoc. Ing. Peter Kyrinovič, PhD., ktorý poďakoval zúčastneným za prejavený záujem o túto športovú udalosť a všetkým poprial príjemne strávený deň plný skvelých výkonov a zážitkov.

V tomto ročníku, ak to zhrnieme, sa o čosi viac darilo študentom, ktorí vyhrali nad učiteľmi/zamestnancami v 4 prípadoch a to v tenise, stolnom tenise, plávaní a basketbale. Učitelia/zamestnanci mali prevahu vo futbale, volejbale a s pomocou študentov aj vo florbale. Do súboja o najväčšieho siláka neprišla študentom konkurencia z radov učiteľov a zamestnancov a taktiež až na jednu výnimku absentovali aj pri behu na 22. poschodie.

V rámci Športového dňa sa v priestoroch átria konal sprievodný program zorganizovaný Združením študentov, ktorý spestril celé podujatie a prilákali množstvo zvedavcov a divákov. Bonusom bolo čapované pivo, kofola a výborné vafle.

Slávnostné vyhodnotenie výsledkov prebehlo v átriu Stavebnej fakulty za účasti dekanaprof. Ing. Stanislava Unčíka, PhD., prodekana doc. Ing. Petra Kyrinoviča, PhD. a zástupcu vedúcej katedry telesnej výchovy Mgr. Mariána Deckého, kde víťazným družstvám odovzdali diplomy a pamätné tričká. Následne na aktívnych účastníkov čakal výborný guláš.

Podujatie hodnotíme ako mimoriadne vydarené, šport vždy prispieva k utuženiu vzťahov nielen medzi rovesníkmi, ale aj medzi generáciami. Všetkým, ktorí sa na Športovom dni podieľali aktívne v súťaži, alebo pri organizácii srdečne ďakujeme a zároveň ich, aj ostatných športových nadšencov pozývame na ďalší ročník.

Výsledky a viac fotografií nájdete TU.

Mgr. Marián Decký, Katedra telesnej výchov SvF STU v Bratislave

Krása verzus hrozba. Ako si užiť slnko bez rizika?

Do hneda opálená koža pôsobí atraktívne. Nadmerné vystavovanie sa slnečným lúčom však môže spôsobiť vážne zdravotné komplikácie.

Založenie spoločnosti s.r.o. je výhodnejšie v ČR ako v SR

Veľa spoločností na trhu, ktorým sa darí a majú stále postavenie na Slovensku, sa rozhodne expandovať do Českej republiky.

Pod Vinicou - Perspektívne bývanie v Novom Meste

Chcete bývať v atraktívnej lokalite Biely kríž? Nezmeškajte exkluzívnu ponuku, predaj bytov zahájený!