Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

V stredu 24. apríla boli v rámci Slovak Retail Summitu v Bratislave vyhlásení víťazi súťaže Mastercard Obchodník roka 2018. Ide o prestížne ocenenie najlepších obchodníkov na trhu z pohľadu ponúkaných služieb a obľúbenosti u zákazníkov. Absolútnym víťazom sa stalo opäť kníhkupectvo Martinus, ktoré bolo tiež ocenené prvenstvom v rámci odborovej kategórie ako Mastercard Obchodník s knihami 2018.

„Zvíťaziť šiesty rok po sebe pre nás znamená nielen obrovskú radosť, ale aj záväzok. Záväzok byť stále lepší a nepoľaviť v snahe prinášať našim zákazníkom služby na tej najvyššej možnej úrovni. Mimoriadne si vážime, že naše dlhoročné úsilie prináša aj takéto výsledky. Naznačuje nám to, že cesta k zákazníckej spokojnosti je síce bez konca, ale tá naša sa uberá správnym smerom,“ povedal Juraj Šlesar, marketingový manažér kníhkupectva Martinus.

Cena je udeľovaná na základe rozsiahleho reprezentatívneho výskumu, ktorý realizovala spoločnosť GfK Czech na vzorke 1500 respondentov. Hodnotenými parametrami bolo spontánne menovanie značky („top of mind“), miera lojality zákazníkov k značke a dôvera v ňu.

Martinus v roku 2018

• V Literárnom stane na festivale Pohoda vystúpil režisér a spisovateľ irackého pôvodu Hassan Blasim.
  • V kamennom kníhkupectve Martinus v Bratislave sa na besedách so svojimi fanúšikmi stretli Heather Morrisová, Gellert Tamas, Donatella Di Pietrantonio a Wojciech Tochman.
  • Najpredávanejšou knihou roka sa stal Pôvod od Dana Browna, na druhom mieste skončila Venuša zo zátoky od Domika Dána a tretiu priečku obsadila Priepasť od Jozefa Kariku.
  • Koncom októbra bola spustená v poradí už štvrté a zároveň posledné pokračovanie súťaže s názvom Knižná šifra, do ktorej sa zapojili desaťtisíce hráčov.
  • Martinus sa umiestnil na prvom mieste v rebríčku Zákaznícky najobľúbenejších značiek roku 2018 podľa prieskumu KPMG, v ktorom viac ako 2 800 respondentov hodnotilo 120 značiek v 10 sektoroch.
  • V roku 2018 bola predaná pol miliónta e-kniha.

O kníhkupectve Martinus

Tento rok oslávi kníhkupectvo 29 rokov. Od svojho vzniku z prvého maličkého kníhkupectva v Martine až po otvorenie jedenásteho kamenného kníhkupectva v Trnave sa snaží svojim zákazníkom prinášať tie najkvalitnejšie služby. V súčasnosti ponúka vyše 200 000 dostupných titulov. Martinus je dnes najväčším internetovým kníhkupectvom a šesťnásobným držiteľom ocenenia Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka. Elektronické knihy sa v ponuke prvýkrát objavili v roku 2010, audioknihy na stiahnutie v roku 2016.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 098
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 633
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 585
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 091
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 4 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 4 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu