Utorok, 18. jún, 2019 | Meniny má Vratislav

ČSOB podporuje podnikateľov a malé firmy

ČSOB berie biznis podnikateľov a malých firiem osobne. Práve preto je jednou z najodporúčanejších bánk v tomto segmente.

Malí a strední podnikatelia zamestnávajú až tri štvrtiny celkovej pracovnej sily na Slovensku, ukazujú údaje Slovak Business Agency. Sú hybnou silou regiónov a majú zásadný podiel na ekonomickej aktivite krajiny. Nie vždy však dokážu svoj potenciál využiť naplno.

Bez nich by boli regióny úplne bez života. Prinášajú ľuďom nevyhnutnú možnosť zarobiť si na živobytie a priestor pre realizáciu. Od ich úspechu častokrát priamo závisí, ako sa tam bude žiť.

Z dôvodov prekvitajúcej konkurencie a hlavne nedostatku financií je náročné rozšíriť podnikateľskú činnosť bez dostatočnej podpory. ČSOB si to uvedomuje a biznis podnikateľov a malých firiem berie osobne. Aj z tohto dôvodu je ČSOB ako banka na 1. mieste v odporúčaní známym a obchodným partnerom.

Aby firma úspešne rástla, je nevyhnutné budovanie a šírenie jej dobrého mena. V ČSOB sú si však plne vedomí, že malé podniky často nemajú financie na prezentáciu svojich tovarov a služieb, a to ich zásadne limituje v raste. Regionálnym podnikom sa tak nepodarí výraznejšie preraziť a nedokážu naplniť svoj potenciál. V tomto duchu sa v ČSOB rozhodli tento rok urobiť opäť krok naviac – s podnikateľmi a malými firmami s ročným obchodným obratom do 1,5 mil. EUR budú zdieľať svoj mediálny priestor. Vybraným tridsiatim piatim podnikateľom zabezpečí ČSOB vo svojej kampani podporu prostredníctvom printovej inzercie, brandovaných vitrín v centrách krajských miest a veľkorozmerných bannerov v online prostredí. Pretože ČSOB verí, že si to zaslúžia.

article_photo

Pokiaľ by ste mali záujem získať časť tohto priestoru od ČSOB, prihláste sa na csob.sk/podnikatelia a nechajte svoj biznis vyrásť. V dynamickom svete a na neustále sa meniacom trhu je predsa vždy dobré mať spoľahlivého partnera a spojenca, ktorý berie vaše podnikanie naozaj osobne.

Krása verzus hrozba. Ako si užiť slnko bez rizika?

Do hneda opálená koža pôsobí atraktívne. Nadmerné vystavovanie sa slnečným lúčom však môže spôsobiť vážne zdravotné komplikácie.

Založenie spoločnosti s.r.o. je výhodnejšie v ČR ako v SR

Veľa spoločností na trhu, ktorým sa darí a majú stále postavenie na Slovensku, sa rozhodne expandovať do Českej republiky.

Pod Vinicou - Perspektívne bývanie v Novom Meste

Chcete bývať v atraktívnej lokalite Biely kríž? Nezmeškajte exkluzívnu ponuku, predaj bytov zahájený!