Nedeľa, 21. júl, 2019 | Meniny má Daniel

ČSOB podporuje podnikateľov aj malé firmy

ČSOB berie biznis podnikateľov a malých firiem osobne. Práve preto je jednou z najodporúčanejších bánk v tomto segmente.

Malí a strední podnikatelia zamestnávajú až tri štvrtiny celkovej pracovnej sily na Slovensku, ukazujú údaje Slovak Business Agency. Sú hybnou silou regiónov a majú zásadný podiel na ekonomickej aktivite krajiny. Nie vždy však dokážu svoj potenciál využiť naplno.

Bez nich by boli regióny úplne bez života. Prinášajú ľuďom nevyhnutnú možnosť zarobiť si na živobytie a priestor pre realizáciu. Od ich úspechu častokrát priamo závisí, ako sa tam bude žiť.

Z dôvodov prekvitajúcej konkurencie a hlavne nedostatku financií je náročné rozšíriť podnikateľskú činnosť bez dostatočnej podpory. ČSOB si to uvedomuje a biznis podnikateľov a malých firiem berie osobne. Aj z tohto dôvodu je ČSOB ako banka na 1. mieste v odporúčaní známym a obchodným partnerom.

Aby firma úspešne rástla, je nevyhnutné budovanie a šírenie jej dobrého mena. V ČSOB sú si však plne vedomí, že malé podniky často nemajú financie na prezentáciu svojich tovarov a služieb, a to ich zásadne limituje v raste. Regionálnym podnikom sa tak nepodarí výraznejšie preraziť a nedokážu naplniť svoj potenciál. V tomto duchu sa v ČSOB rozhodli tento rok urobiť opäť krok naviac – s podnikateľmi a malými firmami s ročným obchodným obratom do 1,5 mil. EUR budú zdieľať svoj mediálny priestor. Vybraným tridsiatim piatim podnikateľom zabezpečí ČSOB vo svojej kampani podporu prostredníctvom printovej inzercie, brandovaných vitrín v centrách krajských miest a veľkorozmerných bannerov v online prostredí. Pretože ČSOB verí, že si to zaslúžia.

article_photo

Pokiaľ by ste mali záujem získať časť tohto priestoru od ČSOB, prihláste sa na csob.sk/podnikatelia a nechajte svoj biznis vyrásť. V dynamickom svete a na neustále sa meniacom trhu je predsa vždy dobré mať spoľahlivého partnera a spojenca, ktorý berie vaše podnikanie naozaj osobne.

Oslava 50. výročia pristátia na Mesiaci aj v Kine Lumiére

Príďte na diskusiu k tejto udalosti v sobotu 20. júla.

Dovolenka na Malorke: Tipy na hotely pre rodiny s deťmi

Vybrali sme skvelé hotely na Malorke, kde bude o vašu rodinu výborne postarané.

Buďte na cestách v bezpečí pomocou kamery Mio MiVue 751 !

S pribúdajúcimi prípadmi dopravných nehôd a podvodov bola kamera MiVue 751 navrhnutá, aby vás podržala, keď ostatní vodiči nechcú.

Autokamera Mio MiVue 751 se skvělým 2.5k záznamem a GPS