Pondelok, 22. júl, 2019 | Meniny má Magdaléna

Šok pri servisnej prehliadke! Za toto už neplaťte

Seat servisSeat servis(Zdroj: SEAT)

Okrem pohonných hmôt je pri prevádzke vozidla vždy potrebné rátať aj s jeho pravidelnou údržbou a s tým spojenými servisnými nákladmi. Šok pri oznámení čiastky za údržbu býva často neprijemnou realitou pri návšteve servisu.

Skutočný šok (naopak ale veľmi prijemný) však prichádza až pri návšteve autorizovaného servisu SEAT. Do najazdenia 100.000 kilometrov totiž za servisné prehliadky nezaplatíte ani cent. Pri každom novom vozidle SEAT k nemu získa zákazník program SEAT Premium, ktorého súčasťou je okrem predĺženej garancie SEAT na 6 rokov / 150 000 kilometrov aj Servis Gratis do 100 000 kilometrov (alebo 4 roky).

4-ročný Servis Gratis zahŕňa vykonávanie bežnej údržby predpísanej výrobcom vozidla v návode na obsluhu SEAT počas 4 rokov alebo do dosiahnutia 100 000 najazdených kilometrov (podľa toho, ktorá udalosť nastane skôr), vrátane poskytnutia k tomu potrebných originálnych náhradných dielov (motorový olej, potrebné filtre, brzdová kvapalina...) a servisnej práce s výnimkou pohonných hmôt.

Program Premium získate na všetky nové vozidlá SEAT od mestskej Ibizy s najväčším batožinovým priestorom v triede 355 litrov, až po novú vlajkovú loď SEAT – 7-miestne SEAT Tarraco so 100% LED technológiou v sérii. Či už je to mestké SUV Arona, väčšie a praktické SUV Ateca, alebo jedno z najkrajších áut v triede SEAT Leon aj vo verzii ST Kombi. SEAT nezabúda ani na rodinne založených zákazníkov s najpredávanejším modelom v triede veľkých MPV – SEAT Alhambra.

Program SEAT Premium sa dá navyše kombinovať so zvýhodnenými akčnými modelmi. Servis Gratis tak môžete mať aj pre SEAT Leon ST (vo verzii kombi) v najvýhodnejšom akčnom modeli Family, kde na Vašu bezpečnosť dohliadne adaptívny tempomat a na cestu dokonale posvietia Full-LED svetlomety, ktoré noc rozjasnia v deň.

Váš nový SEAT tak skutočne len tankujete a uživate si ho naplno s prémiovými službami.
SEAT – Štýlová budúcnosť

Kompletný prehľad akcií SEAT

SEAT vozidlá ihneď skladom

Z ukradnutého loga sa môže stať tichý zabijak

Preklepnite si logo predtým ako ho začnete používať.

Slováci pri novom aute chcú technológie, bonusy a služby navyše!

Veľký letný výpredaj skladu so skladovým bonusom 1400 EUR, špičkovou technológiou a prémiovými službami zdarma.

COOP Jednota má unikátne prepracovaný inšpekčný systém

Kvalitné potraviny a zdravie spotrebiteľov je pre COOP Jednotu prioritou.