SME

OMV Slovensko prináša novinky od Braňa Križana

OMV Slovensko rozširuje na svojich čerpacích staniciach ponuku čerstvých snackov o dvojicu exkluzívnych plnených pečív.

(Zdroj: OMV)
  • Podľa exkluzívneho prieskumu pre OMV, sú až pre 65% zákazníkov dôležité čerstvé bagety
  • OMV Slovensko prichystala pre motoristov dve novinky, ktoré pripravil šéfkuchár Braňo Križan
  • Ponuku čerstvých snackov obohatí bochník s trhaným bravčovým mäsom a špaldová bageta so zaúdeným lososom

OMV Slovensko rozširuje na svojich čerpacích staniciach ponuku čerstvých snackov o dvojicu exkluzívnych plnených pečív, ktoré pripravil známy šéfkuchár Branislav Križan. "Pozorne sledujeme preferencie našich zákazníkov a snažíme sa napĺňať ich požiadavky. Jedna skupina zákazníkov preferuje zdravšie snacky - pre tých sme pripravili bagetu so zaúdeným lososom a guacamole. Pre tých zákazníkov, ktorí dávajú prednosť chuti mäsa sme pripravili nový bochník plnený trhaným bravčovým mäsom," približuje gastro manažérka OMV Slovensko Katarína Stegena Sládková. Braňo Križan skĺbil svoje kuchárske umenie s potrebou pripraviť na každej čerpacej stanici rýchle a chutné občerstvenie.

Lososová bageta pozostáva z pečiva zo špaldovej múky a iný rozmer jej dáva aj guacamole plnka skombinovaná s wasabi majonézou. Spojenie obľúbenej ryby a dresingu harmonicky dopĺňa čerstvá chrumkavá zelenina ako je uhorka, reďkovka a rukola. Druhým snackom je bochník plnený trhaným bravčovým mäsom. Táto receptúra je inšpirovaná obľúbeným streetfoodom. Ponúka šťavnato upečené marinované bravčové mäso, ktoré dokážete oddeliť aj vidličkou. Jeho chuť podčiarkuje barbecue majonéza a dopĺňa ju zeleninová príloha v podobe fialovej kapusty, mrkvy a jarnej cibuľky.

OMV Slovensko pozorne sleduje požiadavky svojich zákazníkov a preto zrealizovali exkluzívny prieskum zameraný práve na občerstvenie ponúkané na čerpacích staniciach. "V spolupráci s agentúrou MNFORCE sme oslovili Slovákov a na reprezentatívnej vzorke 1000 respondentov sme získali spätnú väzbu, čo na čerpacích staniciach hľadajú," hovorí marketingová manažérka OMV Slovensko Michaela Kuzmínová.

Až 65% respondentov tohto prieskumu uviedlo, že je pre nich dôležité, aby čerpacia stanica ponúkala čerstvé bagety, alebo snacky. Podľa tohto prieskumu si iba 27% návštevníkov čerpacích staníc nikdy nedá čerstvú bagetu na čerpacej stanici. Naopak 36% motoristov po nej siahne minimálne raz za mesiac.

Na čerpacích staniciach OMV stále kraľuje klasika. Až 45% respondentov, ktorí poznajú ponuku bagiet OMV Slovensko uviedlo, že preferujú VIVA bagetu so šunkou a syrom, druhú pozíciu obsadila bagetka s vajíčkom, chrenom a šunkou, ktorú si vyberie každý piaty motorista, ktorý sa občerství na OMV.

"Veľmi nás teší, že klasická ponuka našich čerstvých bagiet zarezonovala v pamäti našich zákazníkov. Zároveň však citlivo vnímame ich požiadavky na to, aby sme ponúkali pestrú a originálnu ponuku variácií. Aj preto sme sa spojili so šéfkuchárom Branislavom Križanom, aby nám pomohol posunúť gastronomický zážitok na čerpacích staniciach na vyššiu úroveň. Z predajných čísiel vidíme, že aj keď je klasika nesmrteľná, novinky zákazníkov zaujali," hovorí Katarína Stegena Sládková. Jej slová potvrdzujú aj výsledky prieskumu, kde sa až 68% respondentov vyjadrilo, že by privítalo novú príchuť v ponuke.

Nové plnené pečivá s rukopisom Branislava Križana budú dostupné na všetkých čerpacích staniciach OMV, kde sú dostupné čerstvé bagety.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 430
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 549
  3. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 11 249
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 11 031
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 778
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 569
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 8 073
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 193
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.


INZERCIA 14 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.


INZERCIA 14 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 28. mar
SkryťZatvoriť reklamu