Pondelok, 17. jún, 2019 | Meniny má Adolf

Atos sa stal servisným partnerom roka spoločnosti IBM

Atos, líder v digitálnej transformácii, aj v roku 2018 patril medzi najvýznamnejších partnerov spoločnosti IBM.

Ocenenie IBM Servisný partner roka spoločnosť prevzala na slávnostnom výročnom stretnutí IBM obchodných partnerov v Bratislave.

Atos digitalizuje spoločnosti svojich zákazníkov prostredníctvom technológií IBM už viac ako dvadsať rokov. Naše riešenia pokrývajú širokú škálu hardvérových a softvérových technológií IBM, na základe čoho sme solídnym partnerom v poskytovaní poradenstva, riešení a služieb,“ povedal Ivo Schwarz, Sales Leader, Atos IT Solutions and Services, ktorý za spoločnosť Atos významné ocenenie prebral.

Známy výrobca oslavuje 50 rokov. Ponúka výrazné zľavy

Počas 50 rokov si prešiel výrazným vývojom a priniesol množstvo inovácií.

5 tipov ako si vybrať tú správnu klimatizáciu

Letné horúčavy sa už tento rok ohlásili, ale to najhorúcejšie obdobie nás ešte len čaká.

Ako správne pripraviť džem či marmeládu?

K letnému obdobiu neodmysliteľne patria čerstvé lahôdky z ovocia a zeleniny, zaváranie či príprava ovocných džemov a marmelád.