Piatok, 6. december, 2019 | Meniny má Mikuláš

Atos sa stal servisným partnerom roka spoločnosti IBM

Atos, líder v digitálnej transformácii, aj v roku 2018 patril medzi najvýznamnejších partnerov spoločnosti IBM.

Ocenenie IBM Servisný partner roka spoločnosť prevzala na slávnostnom výročnom stretnutí IBM obchodných partnerov v Bratislave.

Atos digitalizuje spoločnosti svojich zákazníkov prostredníctvom technológií IBM už viac ako dvadsať rokov. Naše riešenia pokrývajú širokú škálu hardvérových a softvérových technológií IBM, na základe čoho sme solídnym partnerom v poskytovaní poradenstva, riešení a služieb,“ povedal Ivo Schwarz, Sales Leader, Atos IT Solutions and Services, ktorý za spoločnosť Atos významné ocenenie prebral.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.