Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Atos sa stal servisným partnerom roka spoločnosti IBM

Atos, líder v digitálnej transformácii, aj v roku 2018 patril medzi najvýznamnejších partnerov spoločnosti IBM.

Ocenenie IBM Servisný partner roka spoločnosť prevzala na slávnostnom výročnom stretnutí IBM obchodných partnerov v Bratislave.

Atos digitalizuje spoločnosti svojich zákazníkov prostredníctvom technológií IBM už viac ako dvadsať rokov. Naše riešenia pokrývajú širokú škálu hardvérových a softvérových technológií IBM, na základe čoho sme solídnym partnerom v poskytovaní poradenstva, riešení a služieb,“ povedal Ivo Schwarz, Sales Leader, Atos IT Solutions and Services, ktorý za spoločnosť Atos významné ocenenie prebral.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.