Štvrtok, 27. jún, 2019 | Meniny má Ladislav, Ladislava

Atos sa stal servisným partnerom roka spoločnosti IBM

Atos, líder v digitálnej transformácii, aj v roku 2018 patril medzi najvýznamnejších partnerov spoločnosti IBM.

Ocenenie IBM Servisný partner roka spoločnosť prevzala na slávnostnom výročnom stretnutí IBM obchodných partnerov v Bratislave.

Atos digitalizuje spoločnosti svojich zákazníkov prostredníctvom technológií IBM už viac ako dvadsať rokov. Naše riešenia pokrývajú širokú škálu hardvérových a softvérových technológií IBM, na základe čoho sme solídnym partnerom v poskytovaní poradenstva, riešení a služieb,“ povedal Ivo Schwarz, Sales Leader, Atos IT Solutions and Services, ktorý za spoločnosť Atos významné ocenenie prebral.

Každé nové auto bude SUV. Ktorá značka je pripravená najlepšie?

Zákazníci chcú vysoký podvozok, dostane ho každé nové auto.

Ako využiť rastúci trh s mobilnými zariadeniami?

Aplikácie nás spájajú, navigujú, vzdelávajú, zabávajú, často aj zachraňujú a čo je najlepšie, otvárajú nové možnosti používania.

Sčítanie prešovskej dopravy

Prinášame štatistiky hustoty premávky v Prešove aj informáciu o medzinárodnom ocenení za ilumináciu pamiatok v Bardejove.