Sobota, 18. január, 2020 | Meniny má Bohdana

Atos sa stal servisným partnerom roka spoločnosti IBM

Atos, líder v digitálnej transformácii, aj v roku 2018 patril medzi najvýznamnejších partnerov spoločnosti IBM.

Ocenenie IBM Servisný partner roka spoločnosť prevzala na slávnostnom výročnom stretnutí IBM obchodných partnerov v Bratislave.

Atos digitalizuje spoločnosti svojich zákazníkov prostredníctvom technológií IBM už viac ako dvadsať rokov. Naše riešenia pokrývajú širokú škálu hardvérových a softvérových technológií IBM, na základe čoho sme solídnym partnerom v poskytovaní poradenstva, riešení a služieb,“ povedal Ivo Schwarz, Sales Leader, Atos IT Solutions and Services, ktorý za spoločnosť Atos významné ocenenie prebral.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

V košickom Kauflande pribudol nový McDonald´s

McDonald´s ešte koncom minulého roku otvoril svoju 32. reštauráciu na území Slovenska.

Duálna akadémia: Na strednej škole sa vzdelávajú, aj zarábajú

Súkromná stredná odborná škola Duálna akadémia uvedie v tomto roku do pracovného života prvých maturantov.