Utorok, 18. jún, 2019 | Meniny má Vratislav

O2: Záujemcov o eKasu vybavujeme flexibilne

Kto si nenechá zmenu na poslednú chvíľu, termín stihne.

(Zdroj: O2)

Napriek tomu, že do termínu pre splnenie legislatívnej povinnosti v súvislosti s eKasou ostáva ešte čosi vyše mesiaca, podnikatelia by si nemali nechávať jej kúpu a aktiváciu až na poslednú chvíľu. Zvýšený záujem o kúpu eKasy v posledný možný termín môže aj z logistických a kapacitných dôvodov zapríčiniť v posledných dňoch pred platnosťou legislatívy jej nedostatok. Kúpiť eKasu a zaktivovať ju mohli podnikatelia napríklad v O2 už od apríla tohto roka.

Pri výbere zariadenia zvažujú podnikatelia podľa interného prieskumu spoľahlivosť dodávateľa a jeho servis a dostupnosť, cenu a v neposlednej miere aj komplexnosť riešenia. Operátor O2 ako jeden z mála na trhu dokáže poskytnúť okrem zariadenia spolu s príslušenstvom aj pripojenie pokladnice na internet, ktoré bude po novom pre eKasu nevyhnutné.

O2 už vo februári predstavilo svoj vyspelý systém založený na skúsenostiach z Česka, kde eKasa funguje už vyše dvoch rokov. "Napriek vysokému záujmu zo strany podnikateľov vybavujeme objednávky flexibilne a sme pripravení vybaviť eKasou všetkých, ktorí si ju k nám prídu kúpiť. O2 eKasu si môžu pripojiť sami alebo prostredníctvom servisného technika. Takto pripojenú pokladnicu možno začať ihneď používať," hovorí Tomáš Masár, riaditeľ stratégie operátora O2.

Riešenie od O2 je určené rôznym potrebám podnikateľov a svojou cenou dokáže konkurovať aj upgradom súčasných systémov. "Za porovnateľné ak nie nižšie náklady vrátane servisu a 2 ročnej záruky ponúka nové inovatívne riešenie namiesto prispôsobovania súčasného riešenia novým potrebám podnikania," dodáva Masár

O2 dáva dáta pre eKasu zadarmo

O2 eKasa obsahuje v jednom balíku kompletné riešenia pokladne s dotykovou obrazovkou, POS terminálom a tlačiarňou. Súčasťou je aj automatické pripojenie na dátovú sieť prostredníctvom SIM karty. Navyše, eKasy od O2 komunikujú s finančnou správou prostredníctvom dát, ktoré zákazníkom operátor nespoplatňuje a s dostatočným objemom v dátovom balíčku, ktorý môžu využiť aj na svoje podnikanie.

"Od podnikateľov, ktorí ju už aktívne využívajú vieme, že pri rozhodovaní o kúpe ich oslovila nielen komplexnosť nášho riešenia, ale aj cena," doplnil Tomáš Masár. Tá je v O2 bez vstupných nákladov, pretože nie je potrebné kasu kupovať v hotovosti, ale je možné ju rozdeliť na 2 roky do pravidelných 25-eurových platieb mesačne bez navýšenia. Služba eKasy potom stojí 20 eur mesačne za službu a 5 eur mesačne za zariadenie. O2 eKasa zohľadňuje špecifikácie pre rôzne segmenty podnikania a je dostupná v dvoch variantoch podľa potrieb zákazníka.

O2 odporúča povinnosť neodkladať

Podľa Tomáša Masára si však podnikatelia nechávajú aktiváciu už zakúpenej eKasy na poslednú chvíľu. "Apelujeme na podnikateľov, aby si aktiváciu nenechávali na hraničný termín a nevystavovali sa tak zbytočnému riziku s aktiváciou. Naopak, výhodou toho, že si eKasu kúpia a zaktivujú ešte dnes je, že všetky výhody, ktoré online registračná pokladnica prináša môžu využívať už od prvého momentu," dodal Tomáš Masár.

Krása verzus hrozba. Ako si užiť slnko bez rizika?

Do hneda opálená koža pôsobí atraktívne. Nadmerné vystavovanie sa slnečným lúčom však môže spôsobiť vážne zdravotné komplikácie.

Založenie spoločnosti s.r.o. je výhodnejšie v ČR ako v SR

Veľa spoločností na trhu, ktorým sa darí a majú stále postavenie na Slovensku, sa rozhodne expandovať do Českej republiky.

Pod Vinicou - Perspektívne bývanie v Novom Meste

Chcete bývať v atraktívnej lokalite Biely kríž? Nezmeškajte exkluzívnu ponuku, predaj bytov zahájený!