Utorok, 18. jún, 2019 | Meniny má Vratislav

S hyperpigmentáciou na slniečko? Len s novou dermokozmetikou

Trápia vás tmavé škvrny na tvári a ich opakovaný výskyt?

Zamerajte sa na výber kvalitnej kozmetiky, ktorá zabraňuje vzniku slnečných škvŕn. Vyskúšajte emulziu na opaľovanie na tvár s depigmentačným účinkom a SPF 50+ a zjednoťte svoju pleť.

Čo je príčinou hyperpigmentácie?
Pokiaľ sa vás hyperpigmentácia osobne týka, nemusíme vám ju zdĺhavo popisovať. Nerovnomerná pigmentácia sa prejavuje vznikom stmavnutých plôch na pokožke. Tie sa bežne označujú ako slnečné alebo starecké škvrny a vytvárajú nejednotný vzhľad pleti. V zozname príčin hyperpigmentácie na prvom mieste nájdeme slnečné žiarenie, pretože práve slnečné lúče sú hlavným spúšťačom tvorby melanínu, vďaka ktorému získava naša pokožka svoje sfarbenie. Práve preto je účinná ochrana proti UVA a UVB žiareniu spoločne s obranou proti vysokoenergetickému viditeľnému svetlu tým najdôležitejším krokom, ktorým môžete pomôcť chrániť vašu pleť pred prejavmi hyperpigmentácie.

Akú slnečnú ochranu si teda vybrať?
Emulzia na opaľovanie na tvár s depigmentačným účinkom Eucerin Pigment Control SPF 50+ je výrobok slnečnej ochrany na všetky typy pleti na tvári určený na každodenné použitie. Kombinuje širokospektrálne a fotostabilné UVA/UVB filtre pre veľmi vysokú UV ochranu s licochalconom A, ktorý neutralizuje voľné radikály vyvolané pôsobením UV žiarenia a vysokoenergetického viditeľného svetla. Výrobok obsahuje aj kyselinu glycyrrhetinovú na posilnenie vlastného mechanizmu pleti na obnovu DNA.

Zloženie emulzie je navyše obohatené o thiamidol, účinnú a patentovanú zložku, ktorá pôsobí na príčinu vzniku hyperpigmentácie. Pri pravidelnom používaní postupne viditeľne redukuje tmavé škvrny a zabraňuje ich opakovanému výskytu. Emulzia má príjemnú ľahkú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva a je vhodná aj ako základ pod make-up. Spokojné používateľky emulzie si po pravidelnom používaní pochvaľovali predovšetkým tieto výhody:

• chráni pleť proti pigmentácii vplyvom slnečného žiarenia
• redukujte tmavé škvrny
• poskytuje zjednotenejší tón pleti
• rýchlo sa vstrebáva
• tmavé škvrny sa postupne zlepšujú

Pridajte k ich skúsenostiam vlastnú recenziu!

Krása verzus hrozba. Ako si užiť slnko bez rizika?

Do hneda opálená koža pôsobí atraktívne. Nadmerné vystavovanie sa slnečným lúčom však môže spôsobiť vážne zdravotné komplikácie.

Založenie spoločnosti s.r.o. je výhodnejšie v ČR ako v SR

Veľa spoločností na trhu, ktorým sa darí a majú stále postavenie na Slovensku, sa rozhodne expandovať do Českej republiky.

Pod Vinicou - Perspektívne bývanie v Novom Meste

Chcete bývať v atraktívnej lokalite Biely kríž? Nezmeškajte exkluzívnu ponuku, predaj bytov zahájený!