Streda, 24. júl, 2019 | Meniny má Vladimír

Gartner označil Atos za lídra

Ocenenie za outsourcing dátových centier a hybridnú infraštruktúru

Atos, globálny líder v digitálnej transformácii, oznámil, že ho spoločnosť Gartner označila za lídra vo svojom Magickom kvadrante pre outsourcing dátových centier a manažované služby hybridnej infraštruktúry v Európe i v Severnej Amerike.

Atos bol za lídra v reporte pre Európu označený už ôsmy raz po sebe, v prípade správy pre Severnú Ameriku už tretí rok v rade.

Gartner hodnotil 20 poskytovateľov outsourcingu dátových centier (DCO) a manažovaných služieb hybridnej infraštruktúry (HIMS) v Európe a ďalších 20 v Severnej Amerike. Kritériami bola úplnosť vízie a schopnosť realizovať ju.

Je skvelé, že Gartner opäť ocenil našu pozíciu globálneho lídra v dátových centrách a infraštruktúrnych službách. Ide o kľúčovú časť našej ponuky a veríme, že toto hodnotenie potvrdzuje našu schopnosť ponúkať zákazníkom vynikajúce služby, ktoré sú základom pre organizácie, snažiace sa presadiť transformatívnu digitálnu zmenu,“ povedal Eric Grall, výkonný senior viceprezident a šéf oddelenia globálnych operácií a infraštruktúry & dátového manažmentu v spoločnosti Atos.

Stratégia ADVANCE 2021 je trojročný plán, ktorým Atos pomáha zákazníkom čeliť narušeniam, vyvolaným digitálnou transformáciou. Jeho cieľom je umožniť zákazníkom bezpečne spravovať dáta a využívať ich hodnotu na vytváranie nových pohľadov pre biznis.

Stratégia ADVANCE 2021 sa zameriava na rozvoj digitálneho líderstva; podporuje hybridnú orchestráciu a cestu do cloudu vrátane ponúk kybernetickej bezpečnosti, IoT a analytiky veľkých dát.

Bezplatnú kópiu správy Gartneru pre Severnú Ameriku si môžete prečítať na tomto odkaze .

Ak sa chcete dozvedieť viac o kompletnom balíku riešení Digital Transformation Factory, navštívte túto stránku .

***

Gartner nepodporuje žiadneho predajcu, produkt alebo službu, opísané v jeho publikáciách a neradí používateľom technológií, aby si vyberali iba predajcov s najvyšším hodnotením alebo iným označením. Výskumné publikácie Gartner obsahujú názory výskumnej organizácie Gartner a nemali by byť interpretované ako fakty. Gartner si vyhradzuje všetky záruky, vyjadrené alebo naznačené, ktoré sa týkajú tohto výskumu, vrátane záruk predajnosti alebo vhodnosti na konkrétny účel.

Pekná a upravená záhrada bez námahy nemusí byť iba snom

Permakultúrne pestovanie je systém, ktorým sa nenarušuje rovnováha v prírode a vy si oddýchnete od typických záhradných prác.

Lenor – aby bielizeň voňala ako čerstvo vypratá

Aj vám sa stáva, že nech robíte čo robíte, vaša bielizeň nevonia tak dlho ako by ste chceli?

Pranie v potoku je vraj trendy, ale...

Trochu nepraktické riešenie sa v uponáhľanej dobe za posledné roky zmenilo.