Pondelok, 22. júl, 2019 | Meniny má Magdaléna

Nauč sa ovládať svoje auto! Skryté funkcie kľúča

Myslíte si, že využívate svoje auto naplno? Viete, čo všetko dokáže napríklad kľúč? Možno budete prekvapení.

Áno, kľúč. Odomknutie auta, zamknutie auta, otvorenie kufra. Jednoduché, nie? V skutočnosti však vás kľúč od auta dokáže oveľa viac. Slovenský importér vozidiel Volkswagen pripravil zaujímavý projekt, kde expert detailne popisuje prvky, ktoré každodenne používame a odhaľuje ich skryté funkcie, o ktorých mnohí z nás vôbec netušili. Pritom niektoré sú celkom užitočné. Videá budú postupne pribúdať na YouTube kanál Volkswagen Slovensko.

Ako si rýchlo vyvetrať auto? Čo keď vám dvere automatického kufra narážajú do stropu v garáži? A ako si odomknúť auto, keď sa vám vybilo diaľkové ovládanie a namiesto kľúča máte iba ovládač? To a mnoho ďalších informácii sa dozviete aj na oficiálnom blogu značky.

Kľúč od auta už dnes neslúži iba na odomykanie a zamykanie. Moderné kľúče majú funkcií oveľa viac. Mnohé z nich sú naozaj užitočné a možno ste o nich ani nevedeli. To všetko sa dozviete v tomto článku. Zistíte, že nastupovanie a vystupovanie z auta v sebe ukrýva oveľa viac, než ste si mysleli.

Pozrite si toto video a možno zistíte o koľkých funkciách vášho kľúča a ich význame ste vôbec netušili.

Načítavám video...

Viac informácií, článkov, fotografii, testov a videí nájdete na stránke www.volkswagenblog.sk.

Tip pre tých, čo chcú bývať v novom už tento rok

Áno, dá sa to. Aj v Bratislave nájdete atraktívne bývanie, do ktorého sa môžete nasťahovať už tento rok. Vitajte v Jarabinkách.

Sencor klimatizácie – urgentne kontaktujte servis

Spoločnosť FAST PLUS, ktorá je autorizovaným distribútorom spotrebičov Sencor, zvoláva do opravy dva modely mobilnej klimatizácie.

Hviezda husľového neba mieri do Košíc

Vanesa Mae si  Slovensko zamilovala. Čo o ňom hovorí?