Nedeľa, 21. júl, 2019 | Meniny má Daniel

Je výhodnejšie spoločnosť s.r.o. kúpiť alebo založiť na mieru?

Ak uvažujete nad založením spoločnosti s.r.o. alebo kúpou s.r.o. - potom je tento článok určený pre Vás.

Ak uvažujete nad založením si spoločnosti s.r.o. a neviete, či je lepšie zvoliť možnosť svojpomocného založenia alebo prostredníctvom tretej strany, potom je tento článok určený pre Vás. Založenie spoločnosti s.r.o. nie je neriešiteľným problém, avšak musíte vynaložiť veľa energie na splnenie určitých nezanedbateľných povinností. Preto odporúčame sa obrátiť so zakladaním spoločnosti na tretiu stranu a teda využiť služby spoločnosti, ktorá je odborníkom v predaju a založení spoločnosti s.r.o. na mieru. V tomto článku uvádzame výhody predaja spoločnosti s.r.o. a založenia na mieru.

Benefity predaja spoločnosti s.r.o.

Ak ste zvolili možnosť predaja spoločnosti s.r.o., ušetríte starosti a energiu s administratívou a teda celá dokumentácia je už zriadená, ako aj v prípade spoločností založených na mieru. Aj v tomto prípade sa nemusíte o nič starať a všetko za Vás vybavia skúsení právnici. Administratívna stránka je teda uvádzaná ako benefit pri oboch prípadoch, predaj s.r.o. ako aj založenie spoločnosti na mieru.

Ak sa rozhodnete pre možnosť predaja s.r.o., je dobre vedieť aj o ďalších benefitoch, ktoré táto možnosť ponúka. Predpripravená spoločnosť už bude disponovať históriou, čo môže byť hlavným faktorom pre mnohých klientov. Na druhej strane spoločnosť založená na mieru nemá žiadnu históriu a jej figurovanie začne až založením tretej strany.

Za najväčšiu výhodu predpripravených spoločností považujeme, že nemusíte splatiť základné imanie vo výške 5 000 eur. Do spoločnosti založenej na mieru je nutné vklad základného kapitálu.

Nevýhody predaja spoločnosti s.r.o.

Evidujeme jednu nevýhodu predaja spoločnosti s.r.o. a tou je riziko kúpy zadlženej spoločnosti. Treba si dať pozor a dá sa jednoducho predísť takýmto situáciám správnym výberom spoločnosti, ktorá sa zaoberá predajom spoločností s.r.o. Naša spoločnosť patrí k špičke na trhu s veľkou základňou spokojných klientov. Preto nás neváhajte kontaktovať a naši odborníci Vám poradia a zodpovedajú otázkam týkajúcich sa predaja s.r.o.

Oslava 50. výročia pristátia na Mesiaci aj v Kine Lumiére

Príďte na diskusiu k tejto udalosti v sobotu 20. júla.

Dovolenka na Malorke: Tipy na hotely pre rodiny s deťmi

Vybrali sme skvelé hotely na Malorke, kde bude o vašu rodinu výborne postarané.

Buďte na cestách v bezpečí pomocou kamery Mio MiVue 751 !

S pribúdajúcimi prípadmi dopravných nehôd a podvodov bola kamera MiVue 751 navrhnutá, aby vás podržala, keď ostatní vodiči nechcú.

Autokamera Mio MiVue 751 se skvělým 2.5k záznamem a GPS