Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

15. ročník letnej školy pre študentov z TEC Monterrey, Mexiko

Na Ekonomickej univerzite v Bratislave začal v poradí už 15. ročník letnej školy pre študentov z Mexika.

15. ročník letnej školy pre študentov z TEC Monterrey, Mexiko15. ročník letnej školy pre študentov z TEC Monterrey, Mexiko (Zdroj: Ekonomická univerzita v Bratislave)

V dňoch 8. júla – 2. augusta 2019 sa na Ekonomickej univerzite v Bratislave koná už 15. ročník medzinárodne etablovaného programu letnej školy pre mexických študentov z partnerskej univerzity Instituto Tecnológico y de Estudios Superiores de Monterrey, Mexiko. Program letnej školy v prvý deň otvoril a študentov na pôde univerzity privítal Boris MATTOŠ, prorektor pre medzinárodné vzťahy. Na otvorení letnej školy sa zúčastnila aj vedúca oddelenia medzinárodných vzťahov TEC Monterrey, kampus Toluca pani Andrea PANZERA.

Pre 82 študentov TEC Monterrey sú pripravené programy Doing Business a Doing Marketing in Central Europe zostavené pre čo najkomplexnejšie získanie poznatkov o biznis prostredí v Strednej Európe so zameraním na ekonomiku, medzinárodné vzťahy a kultúru. Akademickú časť tvorí 90 kontaktných hodín rozdelených do 3 blokov venovaných prípadovým štúdiám, prednáškam, tréningom mäkkých zručností a exkurziám. Študenti okrem iného navštívia Národnú banku Slovenska a Volkswagen. Okrem akademickej časti mexickí študenti spoznajú nielen hlavné mesto, ale aj okolie. Absolvujú výstup na Devínsky hrad a v rámci Karpatskej cesty navštívia hrad Červený kameň a Slovenskú ľudovú majoliku v Modre.

Instituto Tecnológico y de Estudios Superiores de Monterrey patrí medzi najvýznamnejšie univerzity v Latinskej Amerike. Univerzita vznikla v roku 1943 a aktuálne je situovaná v 31 kampusoch v 25 mestách po celej krajine. Business School TEC Monterrey získala v roku 2008 trojitú medzinárodnú akreditáciu AACSB, AMBA, EQUIS.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

YZOP: Nové kníhkupectvo pre náročných

Hovorí sa, že človek v dnešnej dobe číta iba krátke články, niekedy iba vybrané odseky.

Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.