Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Hyundai Kona Chilli je štýlová mestská provokatérka

Hyundai Kona. Kompaktné SUV, ktoré vzbudzuje pozornosť svojím extravagantným dizajnom.

(Zdroj: Hyundai Slovensko)

Svojská, sebavedomá a trocha drzá. Aj preto si získala srdcia už takmer 120-tisíc zákazníkov po celej Európe. V roku 2018 stúpol medziročne predaj kompaktných SUV na Slovensku o tretinu, tento rok o ďalších takmer 9 %.

Ženy oceňujú odvážny dizajn a parkovacie systémy

Odvážny dizajn získal prestížne ocenenie iF Design Award 2018. Nielen ženy zaujme extravagantná predná maska, denné LED svietenie, ktoré dodáva Kone výraz naštvaného mestského predátora, a kompaktné rozmery. Mladé mamičky ocenia aj pohodlné nastupovanie, ISOFIX a šikovný kufor s objemom vyše 360 litrov.

Muži hľadajú technológie a dobrú spotrebu

Až 2/3 majiteľov tvoria na Slovensku muži. Tí oceňujú benzínový motor 1,0 T-GDi s výkonom 88 kW (120 k) s pohonom predných kolies. Riziko vystrelenia šiestich airbagov znižuje systém sledovania únavy vodiča, tempomat s obmedzovačom rýchlosti, signál núdzového brzdenia či systém automatického udržiavania v jazdných pruhoch.

Edícia Chilli myslí aj v lete na zimu

Hyundai Kona, ktorá je v ponuke aj v špeciálnej edícii Chilli, prináša pre zákazníkov lepšiu cenu a hodnotnú výbavu zadarmo. Hyundai totiž zvýšil akciový bonus na 2 500 EUR, ktorého súčasťou je vyhrievanie predných sedadiel a volantu, tzv. Winter Pack, úplne zadarmo. A hoci v letných dňoch siahne vodič po klimatizácii, auto sa nekupuje na jednu sezónu, a preto je Winter Pack v Kone Chilli vítaným spríjemnením jazdy v mrazivom zimnom počasí.

Hyundai Kona v špeciálnej edícii Chilli s motorom 1,0 T-GDi (88 kW/120 k), pohonom predných kolies, 6-stupňovou manuálnou prevodovkou a bohatou výbavou, vrátane vyhrievaných predných sedadiel a volantu zadarmo, môžete získať už za 15 690 EUR s DPH. Samozrejmosťou v Hyundai je aj 5-ročná záruka bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov a ponuka výhodného financovania Ľahké splátky alebo Na pätiny. Viac informácií o Hyundai Kona Chilli hľadajte na hyundai.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

YZOP: Nové kníhkupectvo pre náročných

Hovorí sa, že človek v dnešnej dobe číta iba krátke články, niekedy iba vybrané odseky.

Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.