Utorok, 20. august, 2019 | Meniny má Anabela

Hyundai Kona Chilli je štýlová mestská provokatérka

Hyundai Kona. Kompaktné SUV, ktoré vzbudzuje pozornosť svojím extravagantným dizajnom.

(Zdroj: Hyundai Slovensko)

Svojská, sebavedomá a trocha drzá. Aj preto si získala srdcia už takmer 120-tisíc zákazníkov po celej Európe. V roku 2018 stúpol medziročne predaj kompaktných SUV na Slovensku o tretinu, tento rok o ďalších takmer 9 %.

Ženy oceňujú odvážny dizajn a parkovacie systémy

Odvážny dizajn získal prestížne ocenenie iF Design Award 2018. Nielen ženy zaujme extravagantná predná maska, denné LED svietenie, ktoré dodáva Kone výraz naštvaného mestského predátora, a kompaktné rozmery. Mladé mamičky ocenia aj pohodlné nastupovanie, ISOFIX a šikovný kufor s objemom vyše 360 litrov.

Muži hľadajú technológie a dobrú spotrebu

Až 2/3 majiteľov tvoria na Slovensku muži. Tí oceňujú benzínový motor 1,0 T-GDi s výkonom 88 kW (120 k) s pohonom predných kolies. Riziko vystrelenia šiestich airbagov znižuje systém sledovania únavy vodiča, tempomat s obmedzovačom rýchlosti, signál núdzového brzdenia či systém automatického udržiavania v jazdných pruhoch.

Edícia Chilli myslí aj v lete na zimu

Hyundai Kona, ktorá je v ponuke aj v špeciálnej edícii Chilli, prináša pre zákazníkov lepšiu cenu a hodnotnú výbavu zadarmo. Hyundai totiž zvýšil akciový bonus na 2 500 EUR, ktorého súčasťou je vyhrievanie predných sedadiel a volantu, tzv. Winter Pack, úplne zadarmo. A hoci v letných dňoch siahne vodič po klimatizácii, auto sa nekupuje na jednu sezónu, a preto je Winter Pack v Kone Chilli vítaným spríjemnením jazdy v mrazivom zimnom počasí.

Hyundai Kona v špeciálnej edícii Chilli s motorom 1,0 T-GDi (88 kW/120 k), pohonom predných kolies, 6-stupňovou manuálnou prevodovkou a bohatou výbavou, vrátane vyhrievaných predných sedadiel a volantu zadarmo, môžete získať už za 15 690 EUR s DPH. Samozrejmosťou v Hyundai je aj 5-ročná záruka bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov a ponuka výhodného financovania Ľahké splátky alebo Na pätiny. Viac informácií o Hyundai Kona Chilli hľadajte na hyundai.sk.

Opätovne ožíva bratislavská Koliba Expo

Miesto ako stvorené na strávenie príjemných chvíľ s rodinou a vychutnanie si kvalitných domácich gastronomických produktov.

Koliba Expo

Prvý dojem urobíte len raz. Prečo to platí práve pri predaji?

Mnoho ľudí prípravu svojej nehnuteľnosti podceňuje. Dnes na zaujatie budúceho kupujúceho nestačí len rýchlo odfotená fotka mobilom

Otvoria prvú časť zrekonštruovaného Polusu

Už 9. septembra sa návštevníci môžu tešiť na slávnostné otvorenie supermarketu Lidl, nové priestory Datart a moderný food court