Utorok, 20. august, 2019 | Meniny má Anabela

Sencor klimatizácie – urgentne kontaktujte servis

Spoločnosť FAST PLUS, ktorá je autorizovaným distribútorom spotrebičov Sencor, zvoláva do opravy dva modely mobilnej klimatizácie.

Mobilná klimatizácia Sencor, ktorú spoločnosť FAST PLUS sťahuje z trhu | foto: FAST PLUSMobilná klimatizácia Sencor, ktorú spoločnosť FAST PLUS sťahuje z trhu | foto: FAST PLUS

Spoločnosť FAST PLUS, spol. s r.o. (ďalej FAST PLUS), ktorá je v tuzemsku autorizovaným distribútorom spotrebičov Sencor, informuje o probléme dvoch modelov mobilnej klimatizácie tejto značky.

Ide o mobilné klimatizácie Sencor SAC MT1221CH a SAC MT1222CH. Distribútor FAST PLUS žiada, aby ich majitelia kontaktovali centrálu spoločnosti FAST PLUS , ktorá u nich vykoná servisný zásah. Zákazníci tiež môžu výrobok vrátiť na predajňu, kde ho zakúpili, a získať späť plnú kúpnu cenu.

„Pri niektorých modeloch bolo servisne zistené, že kabeláž elektroinštalácie je zle uchytená," spresnil pracovník kontaktného centra firmy. V takom prípade pri prevádzke hrozí skrat, pri súbehu okolností hrozí tiež vznietenie klimatizácie. Spoločnosť FAST PLUS preto u klientov vykonáva servisné kontroly, ktoré konštrukčnú chybu spoľahlivo odhalia.

Do 1. júla firma dostala dve hlásenia o týchto problémoch. „Po obdržaní týchto hlásení sme začali šetrenie, ktoré viedlo k identifikácii problému u spomínaných modelov mobilných klimatizácií Sencor a následnému zastaveniu predaja tohto produktu a jeho stiahnutiu z trhu," uviedol Senior Quality Manager spoločnosti FAST ČR, ktorá je výrobcom produktov Sencor, Petr Uher v tlačovej správe.

Spoločnosť FAST PLUS sa za prípadné nepríjemnosti ospravedlňuje. Modely mobilných klimatizácií prešli všetkými mechanickými, elektrickými a chemickými testami potrebnými na uvedenie na trh EÚ.

Opätovne ožíva bratislavská Koliba Expo

Miesto ako stvorené na strávenie príjemných chvíľ s rodinou a vychutnanie si kvalitných domácich gastronomických produktov.

Koliba Expo

Prvý dojem urobíte len raz. Prečo to platí práve pri predaji?

Mnoho ľudí prípravu svojej nehnuteľnosti podceňuje. Dnes na zaujatie budúceho kupujúceho nestačí len rýchlo odfotená fotka mobilom

Otvoria prvú časť zrekonštruovaného Polusu

Už 9. septembra sa návštevníci môžu tešiť na slávnostné otvorenie supermarketu Lidl, nové priestory Datart a moderný food court