Štvrtok, 28. máj, 2020 | Meniny má ViliamKrížovkyKrížovky

Tip pre tých, čo chcú bývať v novom už tento rok

Áno, dá sa to. Aj v Bratislave nájdete atraktívne bývanie, do ktorého sa môžete nasťahovať už tento rok. Vitajte v Jarabinkách.

Bytových projektov vo výstavbe je pomerne veľa, oveľa menej je ale takých, ktoré budú už v priebehu niekoľkých mesiacov pripravené na bývanie.

Kolaudácia spustená

Už teraz prebieha kolaudácia bytov v 1. fáze projektu Jarabinky a kolaudačný proces ďalších fáz je v príprave. Všetky stavebné práce realizovala renomovaná stavebná spoločnosť Strabag. V Jarabinkách nájdete jedno-, dvoj- aj štvorizbové byty, do pozornosti však dávame najmä trojizbové.

Hitom 3-izbové byty

3-izbový byt si v Jarabinkách nájde naozaj každý. Slobodné duše ocenia kompaktnosť s výmerou 70 až 80 m2, milovníci priestoru objavia potenciál moderného zónovania miestností v bytoch s výmerou 80 až 90 m2 a nároční si vychutnajú extra veľký priestor v bytoch s výmerou od 95 m2. Kategóriou samou o sebe sú nadštandardné Byty Grande v Jarabinkách Grande. Tí najrýchlejší na svoj nový byt získajú aj zaujímavý finančný bonus.

Všade blízko

Bývanie v Jarabinkách, robí atraktívnym aj ich vynikajúca poloha v zóne Nivy. Nájdete tu všetko, čo k životu potrebujete. Doslova na skok máte škôlky, školy, biznis centrá, kiná či divadlá. To isté platí aj o nákupných strediskách. Priamo v areáli Jarabiniek však budete mať navyše aj svoju vlastnú nákupnú promenádu s obchodíkmi, kaviarňami a reštauráciou. A aby toho nebolo málo, k dispozícii budete mať uzavretý dvor, kde sa môžu vaše deti v bezpečí hrať, zatiaľ čo vy môžete pokojne relaxovať.

Perspektívna štvrť

Ideálna poloha Jarabiniek má i ďalšie výhody. Realitní experti sa zhodujú na tom, že túto lokalitu čaká ďalší dynamický rozvoj a už teraz sa o nej hovorí ako o novom centre Bratislavy. Znamená to, že hodnota nehnuteľností v tejto štvrti bude s vysokou pravdepodobnosťou časom ešte viac stúpať. Byt v Jarabinkách tak je veľmi výhodnou investíciou. Kto chce bývať v novom už tento rok, nemal by viac váhať.

Viac na www.jarabinky.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ako vyberať AKU techniku?

Rozdiel je v napätí : porovnanie 36V a 56V technológie.

Sunar s ešte lepšou receptúrou a v novom šate

V novom Sunare už palmový olej nenájdete. Je ekologickejší a zložením ešte bližšie k materskému mlieku.

Night Vision: Jak dobre vidí vaša autokamera v noci?

Kamery na trhu jsou často označené Night Vision, ale mají velmi odlišné výsledky. Proto Mio zavedlo stupnici nočního vidění s 4 st

Night Vision: Jak dobre uvidí vaša autokamera v noci?