Utorok, 20. august, 2019 | Meniny má Anabela

Tip pre tých, čo chcú bývať v novom už tento rok

Áno, dá sa to. Aj v Bratislave nájdete atraktívne bývanie, do ktorého sa môžete nasťahovať už tento rok. Vitajte v Jarabinkách.

Bytových projektov vo výstavbe je pomerne veľa, oveľa menej je ale takých, ktoré budú už v priebehu niekoľkých mesiacov pripravené na bývanie.

Kolaudácia spustená

Už teraz prebieha kolaudácia bytov v 1. fáze projektu Jarabinky a kolaudačný proces ďalších fáz je v príprave. Všetky stavebné práce realizovala renomovaná stavebná spoločnosť Strabag. V Jarabinkách nájdete jedno-, dvoj- aj štvorizbové byty, do pozornosti však dávame najmä trojizbové.

Hitom 3-izbové byty

3-izbový byt si v Jarabinkách nájde naozaj každý. Slobodné duše ocenia kompaktnosť s výmerou 70 až 80 m2, milovníci priestoru objavia potenciál moderného zónovania miestností v bytoch s výmerou 80 až 90 m2 a nároční si vychutnajú extra veľký priestor v bytoch s výmerou od 95 m2. Kategóriou samou o sebe sú nadštandardné Byty Grande v Jarabinkách Grande. Tí najrýchlejší na svoj nový byt získajú aj zaujímavý finančný bonus.

Všade blízko

Bývanie v Jarabinkách, robí atraktívnym aj ich vynikajúca poloha v zóne Nivy. Nájdete tu všetko, čo k životu potrebujete. Doslova na skok máte škôlky, školy, biznis centrá, kiná či divadlá. To isté platí aj o nákupných strediskách. Priamo v areáli Jarabiniek však budete mať navyše aj svoju vlastnú nákupnú promenádu s obchodíkmi, kaviarňami a reštauráciou. A aby toho nebolo málo, k dispozícii budete mať uzavretý dvor, kde sa môžu vaše deti v bezpečí hrať, zatiaľ čo vy môžete pokojne relaxovať.

Perspektívna štvrť

Ideálna poloha Jarabiniek má i ďalšie výhody. Realitní experti sa zhodujú na tom, že túto lokalitu čaká ďalší dynamický rozvoj a už teraz sa o nej hovorí ako o novom centre Bratislavy. Znamená to, že hodnota nehnuteľností v tejto štvrti bude s vysokou pravdepodobnosťou časom ešte viac stúpať. Byt v Jarabinkách tak je veľmi výhodnou investíciou. Kto chce bývať v novom už tento rok, nemal by viac váhať.

Viac na www.jarabinky.sk

Opätovne ožíva bratislavská Koliba Expo

Miesto ako stvorené na strávenie príjemných chvíľ s rodinou a vychutnanie si kvalitných domácich gastronomických produktov.

Koliba Expo

Prvý dojem urobíte len raz. Prečo to platí práve pri predaji?

Mnoho ľudí prípravu svojej nehnuteľnosti podceňuje. Dnes na zaujatie budúceho kupujúceho nestačí len rýchlo odfotená fotka mobilom

Otvoria prvú časť zrekonštruovaného Polusu

Už 9. septembra sa návštevníci môžu tešiť na slávnostné otvorenie supermarketu Lidl, nové priestory Datart a moderný food court