Utorok, 20. august, 2019 | Meniny má Anabela

Slováci pri novom aute chcú technológie, bonusy a služby navyše!

Veľký letný výpredaj skladu so skladovým bonusom 1400 EUR, špičkovou technológiou a prémiovými službami zdarma.

(Zdroj: SEAT)

Modely SEAT Leon , Arona , Ibiza , alebo novinka – vlajková loď SEAT Tarraco sa dajú výhodne získať len do konca júla. ...a to všetko pripravné ihneď k odberu!

Prémiové technológie za neprémiovú cenu

To čo bývalo výsadou luxusných prémiových značiek pre horných desať tisíc, dnes už bežne nájdete aj v triede kompaktných mestkých vozidiel. Full-LED svetlomety s ktorými je v noci výhľad takmer ako cez deň a navyše znižujú spotrebu vozidla až o 0,5 litra na 100 kilometrov, adaptívny tempomat udržiava automaticky odstup od vozidla pre Vami navyše s automatickou ochranou chodcov a cyklistov, Climatronic so špeciálnym anti-alergénnym filtrom AirCare, ktorý zadrží až 99,99% alergénov, Virtuálny Digital Cockpit, automatický parkovací systém, s ktorým vozidlo zaparkuje za Vás priečne aj pozdĺžne, alebo asistent pre jazdu v dopravnej zápche.

Kedy získate nárok na prémiové služby grátis?

Skladové bonusy až 1400 EUR v rámci Veľkého skladového výpredaju SEAT sú nad rámec existujúcich akcií, akčných modelov, ale najmä ich získate len teraz navyše k prémiovým službám programu SEAT Premium Gratis.

Ku každému novému vozidlu SEAT získa zákazník automaticky grátis Servisné prehliadky na 100.000 km / 4 roky a predĺženú garanciu SEAT až na 6 rokov / 150.000km.

Štvorročný grátis servis zahŕňa vykonávanie údržby predpísanej výrobcom vozidla počas 4 rokov alebo do dosiahnutia 100 000 najazdených km, vrátane originálnych náhradných dielov (motorový olej, potrebné filtre, brzdová kvapalina...) s výnimkou pohonných hmôt.

Štandardná 2-ročná záruka je predĺžená na 6-ročnú garanciu SEAT / max. 150 000 km. Garancia SEAT kryje tie isté časti vozidla ako štandardná záruka výrobcu bez výnimiek. Navyše garancia je platná v plnom rozsahu pre súkromné, právnicke osoby i živnostníkov.

Kompletnú ponuku skladových vozidiel pripravených ihneď k odberu nájdete TU.

Opätovne ožíva bratislavská Koliba Expo

Miesto ako stvorené na strávenie príjemných chvíľ s rodinou a vychutnanie si kvalitných domácich gastronomických produktov.

Koliba Expo

Prvý dojem urobíte len raz. Prečo to platí práve pri predaji?

Mnoho ľudí prípravu svojej nehnuteľnosti podceňuje. Dnes na zaujatie budúceho kupujúceho nestačí len rýchlo odfotená fotka mobilom

Otvoria prvú časť zrekonštruovaného Polusu

Už 9. septembra sa návštevníci môžu tešiť na slávnostné otvorenie supermarketu Lidl, nové priestory Datart a moderný food court