Streda, 20. november, 2019 | Meniny má Félix

Posezónna špeciálna ponuka na špičkové japonské klimatizácie

Tropické teploty sú už bežnou súčasťou leta na Slovensku a v budúcich rokoch to nebude inak.

V našich príbytkoch sa preto čoraz viac udomácňujú klimatizácie, ktoré nám spríjemňujú horúce dni aj noci. „Tento rok sme, aj vzhľadom na rekordné teploty, zaznamenali veľmi vysoký záujem o naše klimatizácie. Najlepšie urobili práve tí zákazníci, ktorí si klimatizáciu objednali ešte pred začiatkom letnej sezóny a mali ju tak nainštalovanú ešte pred najväčšími horúčavami,“ hovorí Lukáš Lalík, vedúci produktového manažmentu v ZSE. Keď si klimatizáciu objednáte až počas horúčav, všetci dodávatelia a montéri sú maximálne vyťažení a pokojne sa môže stať, že vám ju namontujú až po sezóne. Veľmi dobrým riešením je preto objednať si klimatizáciu na konci letnej sezóny a budúce leto strávite v pohode.

Špeciálna ponuka na klimatizáciu

Ak ešte stále nemáte klimatizáciu, máme pre vás skvelý tip. ZSE teraz ponúka špičkové japonské klimatizácie Daikin s balíkom ZEON Smart Domov v hodnote 200 € zadarmo. „Táto ponuka platí len do vypredania súčasných zásob. Zákazník od nás ku každej klimatizácii zároveň získa 20 % zľavu na elektrinu v júli a auguste a predĺženú záruku na 4 – 6 rokov. Špeciálnou ponukou len od ZSE je Klima Bezstarosti za 35 € mesačne, v rámci ktorej, okrem už spomenutých výhod, zákazník získa doživotnú záruku a nadštandardný každoročný servis a čistenie klimatizácie,“ dopĺňa Lukáš Lalík zo ZSE. Doživotná záruka v praxi znamená, že ak sa vám počas využívania služby ZSE Klima Bezstarosti s klimatizáciou čokoľvek stane, príde technik k Vám domov a hneď ju opraví alebo klimatizáciu na mieste vymení za novú.

Klimatizácie, ktoré v lete chladia a v zime hrejú

Klimatizácia sa postará nielen o tepelnú pohodu u vás doma, ale zabezpečí vám aj pokojný spánok. Moderné klimatizácie majú veľmi nízku hlučnosť (ako šum padajúceho lístia) a tichý režim počas nočnej prevádzky. „Klimatizácie, ktoré máme v ponuke, sú vybavené režimom chladenia, vykurovania, ventilácie a odvlhčovania a dajú sa pohodlne ovládať cez diaľkový ovládač alebo dokonca aj cez mobil,“ dodáva odborník zo ZSE.

Viac na www.zse.sk

Tipy na lyžovačku v Rakúsku

Špeciálny magazín vložený dnes v denníku SME.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.

SEAT predstavil e-Scooter

SEAT predstavil e-Scooter, prvé plnohodnotné jednostopového vozidlo v 70-ročnej histórii značky.