Utorok, 20. august, 2019 | Meniny má Anabela

Posezónna špeciálna ponuka na špičkové japonské klimatizácie

Tropické teploty sú už bežnou súčasťou leta na Slovensku a v budúcich rokoch to nebude inak.

V našich príbytkoch sa preto čoraz viac udomácňujú klimatizácie, ktoré nám spríjemňujú horúce dni aj noci. „Tento rok sme, aj vzhľadom na rekordné teploty, zaznamenali veľmi vysoký záujem o naše klimatizácie. Najlepšie urobili práve tí zákazníci, ktorí si klimatizáciu objednali ešte pred začiatkom letnej sezóny a mali ju tak nainštalovanú ešte pred najväčšími horúčavami,“ hovorí Lukáš Lalík, vedúci produktového manažmentu v ZSE. Keď si klimatizáciu objednáte až počas horúčav, všetci dodávatelia a montéri sú maximálne vyťažení a pokojne sa môže stať, že vám ju namontujú až po sezóne. Veľmi dobrým riešením je preto objednať si klimatizáciu na konci letnej sezóny a budúce leto strávite v pohode.

Špeciálna ponuka na klimatizáciu

Ak ešte stále nemáte klimatizáciu, máme pre vás skvelý tip. ZSE teraz ponúka špičkové japonské klimatizácie Daikin s balíkom ZEON Smart Domov v hodnote 200 € zadarmo. „Táto ponuka platí len do vypredania súčasných zásob. Zákazník od nás ku každej klimatizácii zároveň získa 20 % zľavu na elektrinu v júli a auguste a predĺženú záruku na 4 – 6 rokov. Špeciálnou ponukou len od ZSE je Klima Bezstarosti za 35 € mesačne, v rámci ktorej, okrem už spomenutých výhod, zákazník získa doživotnú záruku a nadštandardný každoročný servis a čistenie klimatizácie,“ dopĺňa Lukáš Lalík zo ZSE. Doživotná záruka v praxi znamená, že ak sa vám počas využívania služby ZSE Klima Bezstarosti s klimatizáciou čokoľvek stane, príde technik k Vám domov a hneď ju opraví alebo klimatizáciu na mieste vymení za novú.

Klimatizácie, ktoré v lete chladia a v zime hrejú

Klimatizácia sa postará nielen o tepelnú pohodu u vás doma, ale zabezpečí vám aj pokojný spánok. Moderné klimatizácie majú veľmi nízku hlučnosť (ako šum padajúceho lístia) a tichý režim počas nočnej prevádzky. „Klimatizácie, ktoré máme v ponuke, sú vybavené režimom chladenia, vykurovania, ventilácie a odvlhčovania a dajú sa pohodlne ovládať cez diaľkový ovládač alebo dokonca aj cez mobil,“ dodáva odborník zo ZSE.

Viac na www.zse.sk

Opätovne ožíva bratislavská Koliba Expo

Miesto ako stvorené na strávenie príjemných chvíľ s rodinou a vychutnanie si kvalitných domácich gastronomických produktov.

Koliba Expo

Prvý dojem urobíte len raz. Prečo to platí práve pri predaji?

Mnoho ľudí prípravu svojej nehnuteľnosti podceňuje. Dnes na zaujatie budúceho kupujúceho nestačí len rýchlo odfotená fotka mobilom

Otvoria prvú časť zrekonštruovaného Polusu

Už 9. septembra sa návštevníci môžu tešiť na slávnostné otvorenie supermarketu Lidl, nové priestory Datart a moderný food court