Štvrtok, 13. august, 2020 | Meniny má ĽubomírKrížovkyKrížovky

Najväčšia konferencia o doprave v SR sa už blíži

Už o pár dní a teraz za mimoriadnu cenu.

Hosť konferencie Doprava 2019 - CHRISTIAN K. Lars – Co-Founder a CEO, ACCTOR, (USA). Špecializuje sa na tému autonómnych áut.Hosť konferencie Doprava 2019 - CHRISTIAN K. Lars – Co-Founder a CEO, ACCTOR, (USA). Špecializuje sa na tému autonómnych áut. (Zdroj: Agentúra M kreo)

Aká je súčasnosť a budúcnosť všetkých druhov dopravy v SR? Aké sú nové trendy v doprave doma i vo svete? Ako zlepšovať podmienky pre chodcov a cyklistov? Je stav ciest a mostov skutočne alarmujúci?
Na tieto otázky, ale aj množstvo ďalších, budú hľadať odpoveď desiatky najuznávanejších spíkrov a top odborníkov zo zahraničia a Slovenska v oblasti dopravy počas najväčšej medzinárodnej konferencie na Slovensku - DOPRAVA 2019: CESTA BEZ HRANÍC, ktorá sa uskutoční v stredu 25. septembra v Žiline.

Nebudú chýbať inovátori, ktorí dobyli svet so svojimi produktami v oblasti dopravy a mnohí z nich nám predstavia ich novinky priamo na konferencii. Zo zahraničia prídu skutoční top odborníci vo svojom obore ako Terrence Murphy, riaditeľa národného logistického centra siete John Lewis vo Veľkej Británii a tiež aj Američan Lars Christian (na foto), ktorý sa špecializuje na tému autonómnych áut.
Slovák Michal Ukropec predstaví digitálne dvojča miest, fabrík a iné zaujímavosti. Medzi zaujímavými hosťami je aj člen predstavenstva Air Baltic Martin Sedlácky, riaditeľ Řízení letového provozu ČR Jan Klas a mnoho ďalších.

Ak chcete TERAZ využiť mimoriadnu akciu a získať vstupy na konferenciu do konca augusta za zvýhodnenú cenu, kliknite sem: www.mydoprava.sk

Táto jedinečná konferencia sa bude konať na jednom mieste, dokonca v jeden deň a vy by ste rozhodne pri tejto diskusii nemali chýbať, pretože konferencia je ideálne miesto na vzdelávanie, networking a budovanie biznisu pre podnikateľov, manažérov, vedcov aj študentov. Názov konferencie DOPRAVA 2019: CESTA BEZ HRANÍC je symbolickou poctou k 30. výročiu Novembra 89. Nežná revolúcia spustila na Slovensku sled veľkých zmien, ktoré sa prejavili okrem spoločenského života i v doprave. Zmeny, vďaka ktorým dnes môžeme slobodne cestovať do celého sveta.

Podujatie organizuje vydavateľstvo PETIT PRESS a agentúra M KREO. „Pre tému dopravy sme sa rozhodli, lebo rezonuje naprieč celou našou spoločnosťou. V regionálnych týždenníkoch MY máme záujem otvárať verejnú a odbornú diskusiu na citlivé témy, pretože na Slovensku skutočne nenájdete jediný región, ktorý by v takej alebo onakej podobe nemusel riešiť akútne problémy s dopravou,“ prízvukuje člen predstavenstva vydavateľstva Petit Press a riaditeľ regionálnej siete MY týždenníkov Milan Mokráň.
„Minulý rok sme mali v publiku viac ako 450 účastníkov, predpokladáme, že tento rok to bude ešte viac ľudí,“ dodáva organizátorka a riaditeľka agentúry M KREO Monika Janigová.

Záštitu nad konferenciou prijal minister dopravy Slovenskej republiky Árpád Érsek, minister životného prostredia László Sólymos, predsedníčka Žilinského samosprávneho kraja Erika Jurinová, primátor Žiliny Peter Fiabáne a rektor Žilinskej univerzity Jozef Jandačka.

Kompletný program konferencie a zoznam spíkrov nájdete TU: www.mydoprava.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tipy na nákupy pre školáka, ktoré by ste mali stihnúť ešte dnes

Leto ubehne rýchlejšie, než by sme si želali.

Štartuje projekt Futbal v meste

Súčasný Futbal v meste nadväzuje na prvý ročník akcie.

Stráviť dovolenku na juhu Čiech môžete tento rok výhodnejšie!

Náš región je ideálne miesto na strávenie dovolenky všetkých vekových kategórií.