Utorok, 15. október, 2019 | Meniny má Terézia

Filmári objavili skryté krásy Novej Bane – tu je video

Novobansko je plné prírodných krás a histórie. Závod v Novej Bani sa vyvíja spolu s ním a podporuje jeho poklady. Pozrite si ich!

Zdroj: Knauf InsulationZdroj: Knauf Insulation

Závod Knauf Insulation leží v krásnom novobanskom kraji s bohatou históriou. Región má nielen hlbokú banskú tradíciu, ale aj hutnícku. Prvá sklárska huta v Novej Bani bola postavená v roku 1630, na jej mieste teraz stojí moderný závod na výrobu minerálnych izolácií. „Tento kraj máme radi a preto ho aj v rôznych oblastiach podporujeme. Byť najväčším zamestnávateľom v regióne je pre nás zároveň aj záväzok pomáhať mu. Ďakujeme našim zamestnancom, že nám to umožňujú,“ hovorí riaditeľ závodu Marián Tkáč.

Načítavám video...

Nová historická epocha novobanského závodu sa začala v roku 1953, kedy sa spustila prvá skúšobná výroba izolačných materiálov na báze minerálnych vlákien. Na slovenskom trhu závod vystupuje pod značkou Knauf Insulation od roku 2006, kedy medzinárodný koncern Knauf Insulation odkúpil skupinu Heraklith, ktorej súčasťou bola aj spoločnosť Izomat a.s. a s ňou aj výrobný závod v Novej Bani. V súčasnosti závod investuje prostriedky do nových výrobných technológií, technológií na ochranu životného prostredia a podporuje aktivity v obciach Novobanska, školy, športové kluby a občianske združenia v regióne.

www.knaufinsulation-zavod.sk

Lidl je odteraz všade! Vitajte v Lidl e-shope

Od októbra si zákazníci Lidla môžu obľúbený spotrebný tovar kúpiť už aj online

Kto vyhrá súboj medzi prírodnými a syntetickými diamantmi?

Diamanty sú nepochybne jedným z najvzácnejších produktov našej Zeme. Vznikali miliardy rokov a ich súčasné množstvo je obmedzené.

Otvorenie nového sídla DELTA sprevádzala virtuálna realita

10. októbra sa konalo stretnutie v novej budove Westend Plazza v Bratislave pri príležitosti zmeny sídla slovenskej DELTY.

zľava_Adam Cifra, Wolfgang Kradischnig, Erik Štefanovič