Piatok, 20. september, 2019 | Meniny má Ľuboslav(a)

Filmári objavili skryté krásy Novej Bane – tu je video

Novobansko je plné prírodných krás a histórie. Závod v Novej Bani sa vyvíja spolu s ním a podporuje jeho poklady. Pozrite si ich!

Zdroj: Knauf InsulationZdroj: Knauf Insulation

Závod Knauf Insulation leží v krásnom novobanskom kraji s bohatou históriou. Región má nielen hlbokú banskú tradíciu, ale aj hutnícku. Prvá sklárska huta v Novej Bani bola postavená v roku 1630, na jej mieste teraz stojí moderný závod na výrobu minerálnych izolácií. „Tento kraj máme radi a preto ho aj v rôznych oblastiach podporujeme. Byť najväčším zamestnávateľom v regióne je pre nás zároveň aj záväzok pomáhať mu. Ďakujeme našim zamestnancom, že nám to umožňujú,“ hovorí riaditeľ závodu Marián Tkáč.

Načítavám video...

Nová historická epocha novobanského závodu sa začala v roku 1953, kedy sa spustila prvá skúšobná výroba izolačných materiálov na báze minerálnych vlákien. Na slovenskom trhu závod vystupuje pod značkou Knauf Insulation od roku 2006, kedy medzinárodný koncern Knauf Insulation odkúpil skupinu Heraklith, ktorej súčasťou bola aj spoločnosť Izomat a.s. a s ňou aj výrobný závod v Novej Bani. V súčasnosti závod investuje prostriedky do nových výrobných technológií, technológií na ochranu životného prostredia a podporuje aktivity v obciach Novobanska, školy, športové kluby a občianske združenia v regióne.

www.knaufinsulation-zavod.sk

Nový Focus ST - exkluzívne vo Ford POP Up Store

Už od tohto víkendu: 21.9.2019 – 22.9.2019 si budú môcť záujemcovia prezrieť a otestovať úplne nový Focus ST.

Aj verejnosť si vyberá svojho Učiteľ Slovenska

Komenského inštitút dáva šancu poslať hlas inšpiratívnemu pedagógovi.

Púštne kráľovstvo: Prečo by ste mali navštíviť Jordánsko?

Červené a Mŕtve more, farebná púšť, historické miesta a do toho nádych Orientu.