Piatok, 20. september, 2019 | Meniny má Ľuboslav(a)

Polus City Center otvára nové priestory už dnes

Uplynulé mesiace v Polus City Center sa niesli v znamení rozsiahlych stavebných prác, ktoré ho zmenili na nepoznanie. V uplynulých týždňoch bola úspešne ukončená prvá fáza a dnes, 9. septembra, otvárajú svoje brány nový supermarket Lidl, vynovený obchod s elektronikou Datart, moderný food court a nový servisný ostrovček.

Nový supermarket so širokou ponukou

Radostnou správou snáď pre všetkých je návrat supermarketu do priestorov Polus City Center. Nový supermarket Lidl sa rozprestiera na ploche 2 000 m2 a návštevníci v ňom nájdu široký sortiment tovaru, ktorý už poznajú z predajní Lidl. Supermarket sa otvára už dnes, 9. septembra.

„V supermarkete Lidl sme našli presne takého partnera, akého sme potrebovali. Našim zákazníkom dokáže ponúknuť tú najvyššiu kvalitu, šírku sortimentu a príjemné prostredie. Spolu vieme našim návštevníkom prinášať to najlepšie,“ hovorí Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ.

Rozšírená ponuka elektroniky

Dnes sa otvárajú aj nové priestory predajne s elektronikou Datart. Tie ponúkajú väčšiu predajnú plochu a väčší výber sortimentu, ktorý je vystavovaný inovatívnym systémom.

Počas otvorenia sa budú v priestoroch Polus City Center pohybovať hostesky, ktoré budú rozdávať zľavové kupóny na produkty od prémiových značiek s bielou a čiernou technikou. V spolupráci so značkou ETA bude otvorenie sprevádzať aj ochutnávka kávy a jedál. Navyše sa prví zákazníci môžu tešiť na zľavy na ďalšie nákupy a pre deti je pripravené zaujímavé prekvapenie.

Aj nové možnosti stravovania

9. september sa nesie v znamení viacerých slávnostných otvorení. Už oddnes si budú môcť návštevníci vychutnať moderné dizajnové priestory nového food courtu. Priestor je obohatený o prírodné materiály a množstvo zelene, vďaka ktorým sa food court stáva skutočne prívetivým miestom na obed alebo posedenie pri káve.

V neposlednom rade bude dnes otvorený aj servisný ostrovček, v ktorom zákazníci nájdu všetky služby, ktoré môžu potrebovať vrátane kvetinárstva, lekárne, kľúčovej služby alebo novinového stánku.

To nie je všetko

V druhej fáze modernizácie Polus City Center sa návštevníci môžu tešiť na ďalšie veľké zmeny. Okrem už existujúcich obchodov nájde v renovovaných priestoroch Polus City Center svoj nový domov viac ako 20 obchodov s potravinami a módou, vrátane obľúbených módnych značiek Reserved, Mohito, House, Cropp a Sinsay. Plánovaná je aj renovácia exteriéru a okolia Polus City Center.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na siedmich hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Poľsku. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností, pričom značky STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) a myhive (kancelárie) sú silným stredobodom týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 4,4 miliardy EUR a zahŕňa približne 220 nehnuteľností. Spoločnosť IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Aj verejnosť si vyberá svojho Učiteľ Slovenska

Komenského inštitút dáva šancu poslať hlas inšpiratívnemu pedagógovi.

Púštne kráľovstvo: Prečo by ste mali navštíviť Jordánsko?

Červené a Mŕtve more, farebná púšť, historické miesta a do toho nádych Orientu.

Špičkový slovenský pretekár Maťo Homola je ambasádorom OMV

Ako jediný Slovák odjazdil celý pohár FIA WTCR, novú sezónu v novej súťaži TCR Europe odštartoval veľkolepým víťazstvom.