Utorok, 15. október, 2019 | Meniny má Terézia

Tepelné čerpadlo - v lete schladí, v zime ohreje

Ešte ste o tepelnom čerpadle nepočuli?

Ešte ste o tepelnom čerpadle nepočuli? Tepelné čerpadlo odoberá teplo z prostredia (vzduch, zem, voda) a prevádza ho na vyššiu teplotnú hladinu, ktorú je možné využiť pre vykurovanie, chladenie a ohrev vody či bazénu a to nie len v rodinných domoch, ale aj priemysle a bytových domoch. Tepelné čerpadlo si mnohí spájajú len s vykurovaním rodinného domu skrz podlahové vykurovanie alebo radiátory, prípadne ohrevom teplej vody. Málokto však vie, že dokážete priestor aj efektívne ochladiť. Stačí na to použiť rozvod podlahového vykurovania, alebo efektívnejšiu možnosť – stropné chladenie.

Ako spoločnosť Epitrend s.r.o. pracujeme výhradne so švédskymi tepelnými čerpadlami značky NIBE, ktoré sú špičkou na trhu. Ak by ste mali záujem o tento systém vykurovania, chladenia či riadeného vetrania, neváhajte nás kontaktovať.

Poskytujeme návrh, predaj, montáž:

• tepelných čerpadiel (vzduch-voda, zem-voda, voda-voda)
  • podlahového vykurovania
  • stropného chladenia
  • rekuperácie tepla a decentrálneho vetrania
  • priestorovej regulácie
  • záručný a pozáručný servis
  • vzdialene ovládanie NIBE UPLINK

mail: obchod@epitrend.sk

t.č.0948 443 664

adresa: Jarmočná 2, Košice

Lidl je odteraz všade! Vitajte v Lidl e-shope

Od októbra si zákazníci Lidla môžu obľúbený spotrebný tovar kúpiť už aj online

Kto vyhrá súboj medzi prírodnými a syntetickými diamantmi?

Diamanty sú nepochybne jedným z najvzácnejších produktov našej Zeme. Vznikali miliardy rokov a ich súčasné množstvo je obmedzené.

Otvorenie nového sídla DELTA sprevádzala virtuálna realita

10. októbra sa konalo stretnutie v novej budove Westend Plazza v Bratislave pri príležitosti zmeny sídla slovenskej DELTY.

zľava_Adam Cifra, Wolfgang Kradischnig, Erik Štefanovič