Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Nepremeškajte túto šancu. Jedinečná konferencia sa blíži

Už o pár dní a teraz za mimoriadnu cenu.

Hosť konferencie Doprava 2019 - CHRISTIAN K. Lars – Co-Founder a CEO, ACCTOR, (USA), špecializuje sa na tému autonómnych áut.Hosť konferencie Doprava 2019 - CHRISTIAN K. Lars – Co-Founder a CEO, ACCTOR, (USA), špecializuje sa na tému autonómnych áut.

Chceli by ste:
- dosahovať v práci a podnikaní len také výsledky ako doteraz?
- nestíhať a pozerať sa na klesajúce čísla v tom, čo robíte?
- poznať iba tých istých ľudí z brandže ako dnes?
- vedieť a robiť iba to, čo viete a robíte dnes?
- študovať niečo, v čom sa ani neplánujete uplatniť?

Pokiaľ je vaša odpoveď NIE, tak by ste boli „sami proti sebe“, ak by ste premeškali príležitosť sa zúčastniť najväčšej medzinárodnej konferencie o doprave v SR, ktorá sa uskutoční už o pár dní. Všetko a všetci na jednom mieste a za jeden deň. Na kompletný program konferencie a zoznam spíkrov kliknite sem: www.mydoprava.sk.

Je to pre vás, pokiaľ:
- chcete dosahovať stále lepšie výsledky v práci alebo v podnikaní
- sa chcete odborne vzdelávať a kariérne rásť vo vašej profesii
- chcete osobne spoznať nových a úspešných ľudí z vašej brandže
- chcete poznať rady a konkrétne návody odborníkov z domova a zo sveta
- máte záujem spoznať nových obchodných partnerov alebo pracovnú príležitosť

Práve TERAZ môžete získať zvýhodnený vstup na najväčšiu medzinárodnú konferenciu o doprave. Platí, že čím viac vás pôjde, tým menej zaplatíte za jednu osobu. Presvedčte sa TU: https://www.ticketportal.sk/event/Medzinarodna-konferencia-DOPRAVA-2019

P:S: Ak Vás zaujímajú najnovšie trendy v doprave a logistike, doma a vo svete, ste na správnej adrese. Ak Vás zaujímajú odpovede na Vaše otázky od desiatok najuznávanejších spíkrov a špičkových odborníkov, nenechajte si túto šancu ujsť pomedzi prsty. Nezabúdajte, že najväčšie straty sú z premárnených príležitostí...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .