Utorok, 15. október, 2019 | Meniny má Terézia

Nepremeškajte túto šancu. Jedinečná konferencia sa blíži

Už o pár dní a teraz za mimoriadnu cenu.

Hosť konferencie Doprava 2019 - CHRISTIAN K. Lars – Co-Founder a CEO, ACCTOR, (USA), špecializuje sa na tému autonómnych áut.Hosť konferencie Doprava 2019 - CHRISTIAN K. Lars – Co-Founder a CEO, ACCTOR, (USA), špecializuje sa na tému autonómnych áut.

Chceli by ste:
- dosahovať v práci a podnikaní len také výsledky ako doteraz?
- nestíhať a pozerať sa na klesajúce čísla v tom, čo robíte?
- poznať iba tých istých ľudí z brandže ako dnes?
- vedieť a robiť iba to, čo viete a robíte dnes?
- študovať niečo, v čom sa ani neplánujete uplatniť?

Pokiaľ je vaša odpoveď NIE, tak by ste boli „sami proti sebe“, ak by ste premeškali príležitosť sa zúčastniť najväčšej medzinárodnej konferencie o doprave v SR, ktorá sa uskutoční už o pár dní. Všetko a všetci na jednom mieste a za jeden deň. Na kompletný program konferencie a zoznam spíkrov kliknite sem: www.mydoprava.sk.

Je to pre vás, pokiaľ:
- chcete dosahovať stále lepšie výsledky v práci alebo v podnikaní
- sa chcete odborne vzdelávať a kariérne rásť vo vašej profesii
- chcete osobne spoznať nových a úspešných ľudí z vašej brandže
- chcete poznať rady a konkrétne návody odborníkov z domova a zo sveta
- máte záujem spoznať nových obchodných partnerov alebo pracovnú príležitosť

Práve TERAZ môžete získať zvýhodnený vstup na najväčšiu medzinárodnú konferenciu o doprave. Platí, že čím viac vás pôjde, tým menej zaplatíte za jednu osobu. Presvedčte sa TU: https://www.ticketportal.sk/event/Medzinarodna-konferencia-DOPRAVA-2019

P:S: Ak Vás zaujímajú najnovšie trendy v doprave a logistike, doma a vo svete, ste na správnej adrese. Ak Vás zaujímajú odpovede na Vaše otázky od desiatok najuznávanejších spíkrov a špičkových odborníkov, nenechajte si túto šancu ujsť pomedzi prsty. Nezabúdajte, že najväčšie straty sú z premárnených príležitostí...

Lidl je odteraz všade! Vitajte v Lidl e-shope

Od októbra si zákazníci Lidla môžu obľúbený spotrebný tovar kúpiť už aj online

Kto vyhrá súboj medzi prírodnými a syntetickými diamantmi?

Diamanty sú nepochybne jedným z najvzácnejších produktov našej Zeme. Vznikali miliardy rokov a ich súčasné množstvo je obmedzené.

Otvorenie nového sídla DELTA sprevádzala virtuálna realita

10. októbra sa konalo stretnutie v novej budove Westend Plazza v Bratislave pri príležitosti zmeny sídla slovenskej DELTY.

zľava_Adam Cifra, Wolfgang Kradischnig, Erik Štefanovič