Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

K športovým hodinkám sa dá teraz dostať výhodnejšie

Počas špeciálnej akcie, ktorá trvá už len pár týždňov, ich dostanete k nákupu.

Jesenné obdobie je pre mnohých časom, kedy sa začnú po lete zamýšľať nad nejakou športovou aktivitou. Teploty sú ďaleko príjemnejšie, slnko nepáli a to je ideálne na zdolávanie pár kilometrov denne na bicykli či pri ľahkom pokluse. Preto by vám mohli padnúť vhod športové hodinky Samsung Galaxy Watch Active, ktoré sú vhodné aj na bežné nosenie. Okrem zobrazovania času vám zmerajú tep, zmonitorujú až 39 cvičení, ktoré vám umožňujú zmeniť a personalizovať si svoj denný režim, sledujú hladinu stresu a ponúknu vám dýchacie cvičenia, či zmonitorujú všetky úrovne spánku vrátane cyklov REM.

Tieto funkciami doslova nabité hodinky vám Samsung pribalí k jednému z modelov Galaxy S10e I S10 I S10+, ktorý si zakúpite v internetovom obchode www.samsung.sk alebo v značkových predajniach Samsung. Z troch verzií Galaxy S10 si vyberú všetci. K dispozícii sú uhlopriečky od 5,8 do 6,4 palcov a výkonu majú na rozdávanie. Spojenie Galaxy S10 a Galaxy Watch Active je ideálne, pretože všetky notifikácie, ktoré dostanete na svoj smartfón, sa vám zobrazia aj na hodinkách. Samsung navyše k tomu všetkému ešte pribalí ako bonus službu YouTube Premium na štyri mesiace zadarmo.

Akcia prebieha do 6. októbra alebo do vypredania zásob, takže sa treba poponáhľať.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.