Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Polianky pri Trnave lákajú na výhodné uvádzacie ceny

V modernom rezidenčnom projekte v obci Zavar už spustili predaj nových bytov. Záujemcov milo prekvapia ich uvádzacie ceny.

Ak vaše srdce túži po atraktívnom bývaní v okolí Trnavy, teraz máte jedinečnú príležitosť.

Srdcu blízke uvádzacie ceny

Už sa stalo dobrým zvykom, že bytové projekty ponúkajú prvé byty za zvýhodnené uvádzacie ceny . Polianky nie sú v tomto smere žiadnou výnimkou, práve naopak. Ak by ste teda radi pri kúpe nového bytu ušetrili, odporúčame vám pozrieť si čo najskôr ponuku bytov na webe. V prípade záujmu si hneď dohodnite aj návštevu vzorového bytu, aby ste spoznali svoje nové bývanie na vlastné oči. Výhodné uvádzacie ceny však nie sú zďaleka to jediné, z čoho budete mať radosť.

Byty, z ktorých srdce zaplesá

Ponuka bytov v Poliankach je naozaj viac než rozmanitá. Nájdete tu jednoizbové byty s výmerou 36 – 40 metrov štvorcových, dvojizbové byty s výmerou 49 – 57 m2, trojizbové byty s výmerou 71 – 73 m2, ale aj štvorizbové a päťizbové byty s výmerou od veľkorysých 90 m2. Navyše, môžete si zvoliť aj byty s predzáhradkou alebo terasou. Nech už sú vaše predstavy a nároky akékoľvek, tu si zaručene vyberiete.

Výhody, ktoré vás chytia za srdce

Polianky však ponúkajú aj množstvo ďalších výhod. V prvom rade je to výhodná poloha len 8 kilometrov od Trnavy. Ďalej je to špičková občianska vybavenosť. Všetko, čo potrebujete k pohodlnému životu, tu máte nablízku – školu, škôlku, kultúrne centrum, zdravotné stredisko, športové kluby, obchody aj služby. V neposlednom rade je to i samotná štvrť s pulzujúcim komunitným životom, ktorý sa koncentruje najmä do zelených vnútroblokov. A k tomu ako „bonus“ čoraz vzácnejší pokoj a príjemná vidiecka atmosféra.

Hovorí sa, že niektoré príležitosti sa v živote vyskytnú len raz. Bývanie v Poliankach je možno práve jednou z nich. Tak si ju nenechajte ujsť.

Viac na www.polianky.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.